ČESTO PLAČEM PRE NEGO ŠTO ODEM U KREVET! Kim Kardašijan progovorila o roditeljstvu: U kući je uvek tornado, ludo je imati decu!
Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Evo šta je rekla

ČESTO PLAČEM PRE NEGO ŠTO ODEM U KREVET! Kim Kardašijan progovorila o roditeljstvu: U kući je uvek tornado, ludo je imati decu!

Pop kultura -

Kim Kardašijan je gostovala u podkastu "On Purpose" sa Džejem Šetijem gde je govorila o „haosu“ koji doživljava kao majka.

Rijaliti zvezda sa bivšim mužem, reperom Kanjeom Vestom, ima četvoro dece: ćerke Nort (9) i Čikago (5) i sinove Senta (7) i Psalma (4).

- Često plačem pre nego što odem u krevet. Da, u mojoj kući je uvek tornado. Ponekad se pitam šta se upravo dogodilo. Biti roditelj je ponekad ludo. Najistinitije što sam čula je da su dani dugi, a godine kratke. Ipak, to je posao koji najviše vredi na svetu - opisao je 42-godišnjak.

- Ništa te ne može pripremiti. Koliko god da čekaš, ne možeš biti spremna za ovo. Ponekad ne perem kosu i nosim istu pidžamu danima, ali sam naučila mnogo o sebi... Ponosna sam na sebe. Najgore je bilo u koroni - dodala je ona.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track