NAJPOZNATIJA PLUS SAJZ MANEKENKA SE OBUKLA I IZAZVALA BURU: Molili je da ne hoda gola, ispunila im želju i napravila HAOS! (FOTO)
Foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

EVO ŠTA JE SAD PROBLEM

NAJPOZNATIJA PLUS SAJZ MANEKENKA SE OBUKLA I IZAZVALA BURU: Molili je da ne hoda gola, ispunila im želju i napravila HAOS! (FOTO)

Pop kultura -

Ešli Grejem, najpoznatija plus sajz manekenka, ponovo je u centru pažnje. Taman kada smo navikli da je vidimo u provokativnim izdanjima kojima ponosno želi da istakne višak kilograma, strije, salo i celulit, ona iznenadi javnost. Pojavila se na Kanskom festivalu skroz pokrivena, ali je bujni dekolte učinio svoje.

Ešli je odabrala glomaznu toaletu koja na prvi utisak izgleda toliko teško, da je nemoguće izdržati u njoj. Modni znalci ističu da je glamur potpuno izostao. Krasi je pregršt detalja - puf rukavi, karneri, plašt i sve je toliko natrpano, da Ešli ponovo nije dobila zadovoljavajuće ocene modnih stručnjaka. Mnogi su istakli da je modno izdanje Ešli Grejem podsetilo na haljinu koju je Lizo nosila prošle godine na dodeli MTV Video Music nagrada u Nju Džerziju.

Ešli Grejem
foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

Ešli, koja je ove godine proglašena za najatraktivniju ženu sveta, i sada je glavna tema društvenih mreža. "I kad se obuče, izgleda vulgarno", "Crna Ešli, navukla si još pet kila na sebe", "Ona jedva hoda", "Kakav promašaj", glase samo neki od komentara...

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:16

Kanski festival

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track