"KADA SE DESE STRAŠNE TRAGEDIJE, NIŠTA NEMA SMISLA": Ana Stanić u vremenu crnih prilika, mržnje i rana, ima samo ovo da PORUČI
Foto: Dario Janošević

Pevačica U SUSRET 25 GODINA KARIJERE

"KADA SE DESE STRAŠNE TRAGEDIJE, NIŠTA NEMA SMISLA": Ana Stanić u vremenu crnih prilika, mržnje i rana, ima samo ovo da PORUČI

Pop kultura -

Posle vrlo zapaženog nastupa na ovogodišnjem festivalu Beogradsko proleće Ana Stanić je objavila spot za pesmu "Krila". Pesma je na festivalu osvojila dve nagrade, specijalna nagrada Naxi radija i nagrada za najbolji aranžman, koji je radio Mahir Sarihodžić.

Ana je autor teksta i muzike, a na pesmi su učestvovali i poznati muzičari Dado Marinković koji je odsvirao bubnjeve, Robert Vrbančić bas, note akustične i električne gitare proizveo je Miro Lesić, a prateće vokale otpevala je Maya Sar.

Ana Stanić
foto: Dario Janošević

- Ovo ce biti najdiskretnija najava mog novog spota do sada. Kada se dese strašne tragedije, ništa nema smisla i svaki entuzijazam deluje neumesno. U vreme crnih prilika, mržnje i rana, budite zelena polja dobrote i svetlosti. Ako ima lekovitih stvari, muzika je sigurno jedna od njih. Nadam se da će vam se dopasti spot za pesmu Krila. Šaljem vam oblak ljubavi - izjavila je Ana.

Ana je, zajedno sa Dariom Janoševićem koji je radio spot, želela da prikaže kontrast između crnih silueta koje simbolizuju sve ono loše što nas ranjava i povređuje i zelenih polja i svetlosti koja nas leči, nadahnjuje i daje nadu da dobrota pobeđuje.

Ana Stanić
foto: Marija Aničić

Inače Ana Stanić, kantautorka, modna ikona, ove godine slavi 25 godina karijere i tim povodom 10. juna izlazi Best off album za Croatia records. Na albumu će se naći i tri nove pesme, među kojima i duetska pesma "S one strane ljubavi" sa Borisom Novkovićem sa kojim će premijerno pesmu izvesti 10.juna na CMC festivalu u Vodicama.

Na jesen će nas Ana obradovati i novim albumom i koncertima širom regiona, a do tad uživajte u novom spotu za pesmu "Krila".

Kurir.rs

Bonus video:

02:43

ANA STANIĆ NAKON 7 GODINA IZBACUJE NOVI ALBUM! Sa novom pesmom učestvovaće na takmičenju Pesma za Evroviziju 22

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track