OTKRILA DA SAT I PO VREMENA IMA ODNOSE SA MUŽEM: Uživa u "AKCIJI" sa svojim suprugom, pa svima savetovala samo JEDNO! (FOTO)
Foto: Profimedia

poznati po razuzdanom ponašanju

OTKRILA DA SAT I PO VREMENA IMA ODNOSE SA MUŽEM: Uživa u "AKCIJI" sa svojim suprugom, pa svima savetovala samo JEDNO! (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od sestara poznate i kontroverzne porodice Kardašijan-Džener, Kortni Kardašijan ponovo je iznenadila javnost svojim detaljima iz privatnog života. I to, ni manje ni više, progovorila je o svojim intimnim odnosima.

Kortni Kardašijan (44) i Travis Bejker (47) malo-malo u javnosti plasiraju svoje razuzdano ponašanje. Proglašeni za najiritantniji par, oni ne mare za tuđe komentare, već naprotiv - još više se ponašaju kao razuzdani tinejdžeri. Kad kog ih paparaci uslikaju, oni se strastveno ljube i grle, dok Kortni vrlo često zna Travisu da sedne u krilo.

Kortni Kardašijan, Travis Barker, veridba
foto: Profimedia

Ovoga puta, Kortni je iznenadila mnoge kada je u njihovom porodičnom šou "Kardašijanovi" otkrila koliko često i dugo ima intimne odnose. Kako je poznato da ovaj ljubavni par pokušava da ima bebu, tako se svakodnevno prepuštaju čarima strasti i ljubavi.

Travis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

"Tako sam umorna“, rekla je Kortni tokom snimanja porodičnog šoua, dok ju je njena sestra Kloi Kardašijan (38) odmah uzvratila: "Verovatno od vašeg 20-minutnog vođenja ljubavi dole". Uz osmeh, Kortni je priznala da im je jutarnji intimni odnos trajao otprilike sat i po i nije krila da ga redovno imaju - svakog dana.

Kortni Kardašijan, Travis Barker
foto: Profimedia

Kao što bi i većina bila zatečena, tako se u čudu našla i njena sestra Kloi. Brzo je usledilo pitanje: "Kako imaš odnos sat i po!?" U svemu tome Kortni nije bilo ništa čudno, odgovorivši da na taj način živi svoj život najbolje što može, te je svima preporučila isto.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track