ONA JE NOVA DEVOJKA PETRA STRUGARA? Isplivali detalji dobro čuvane veze, evo gde su se upoznali i kako je LJUBAV planula
Foto: ATA images

SAZNALO SE

ONA JE NOVA DEVOJKA PETRA STRUGARA? Isplivali detalji dobro čuvane veze, evo gde su se upoznali i kako je LJUBAV planula

Pop kultura -

Glumac Petar Strugar (35) navodno je otpočeo ljubavnu vezu sa koleginicom Ninom Nešković (31).

Petar Strugar
foto: Damir Dervišagić

Oni su navodno uplovili u romansu tokom rada na predstavi "Naš razred" u nacionalnom teatru, a pre nekoliko dana su zajedno proslavili njegov rođendan.

Još uvek ne žele javno da pričaju o njihovoj vezi, s obzirom na to da nisu dugo zajedno, a, kako piše "Gloria", zaljubljeni su do ušiju jedno u drugo.

Nina Nešković
foto: Constras Studios

Njih dvoje su u novembru prošle godine zajedno vodili dodelu nagrada povodom Dana Narodnog pozorišta, kada je Petar Strugar nasmejao publiku do suza zbog poteškoća prilikom čitanja, o čemu se naširoko pričalo.

Dok je najavljivao dobitnike, Petar je zamuckivao i jedva izgovarao imena i prezimena svojih kolega, zbog čega mu je Nina pritekla u pomoć, te pročitala i njegov deo teksta. Ovo je definitivno zabavilo publiku, koja mu je u jednom trenutku dobacila: "Da li su ti potrebne naočare?".

Da podsetimo, pretprošle godine je dobio sina Iva sa misterioznom Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović. Mnogi su zaboravili da je Petar pre skoro deceniju u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić.

Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanja venčali 2013. godine, na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. godine dobili su sina Zariju. Malo ko zna da je glumac svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom "Parova" Anđelom Lakićević.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:04

KURIR PAPARACO! Petar Strugar uhvaćen prvi put nakon što je dobio DRUGO DETE: A evo šta je glumac RADIO! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track