PAĆINO I DE NIRO NISU JEDINI OČEVI U 3. DOBU: I ove svetske zvezde su dobile decu u poznim godinama, a on je oborio Ginisov rekord
Foto: Profimedia, AP Jordan Strauss

nikad nije kasno kad si muškarac

PAĆINO I DE NIRO NISU JEDINI OČEVI U 3. DOBU: I ove svetske zvezde su dobile decu u poznim godinama, a on je oborio Ginisov rekord

Pop kultura -

Nakon što je Robert de Niro objavio da je u 80. godini dobio svoje sedmo dete, sada je stigla vest i da 83-godišnji holivudski glumac Al Paćino čeka prvo zajedničko dete sa svojom 54 godine mlađom devojkom, TV producentkinjom Nur Alfalah (29).

Al Paćino, Nur Alfalah
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Al Paćino se nikad nije ženio, a svoje je prvo dete, ćerku Džuli dočekao je tek u 49. godini. Bio je u svojim 60-ima kad su on i tadašnja devojka Beverli D'Anđelo 2001. dobili blizance Antona Džejmsa D'Anđela i Oliviju Rouz D'Anđelo.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Roditeljstvo u starijem dobu sve je češće u svetu slavnih. Neke zvezde su odlučile da se u mlađim danima posvete karijeri, a tek kasnije su postati očevi, dok su drugi u različitom životnom dobu i s različitim partnerkama dobili više dece. U nastavku možete pronaći svetske zvezde koji su dobili prinove tek nakon 60. godine.

Alek Boldvin

64-godišnji glumac Alek Boldvin, koji je nedavno bio optužen pa oslobođen za ubistvo iz nehata, i njegova supruga Hilarija dobili su svoje sedmo dete, njegovo osmo. Paru je jedno dete rodila i surogat-majka. Ovo je slavnom glumcu drugi brak, a iz prvog braka s Kim Bejsinger ima ćerku Ajrlend, koja danas ima 26 godina.

Klint Istvud

91-godišnji Klint Istvud je otac osmoro dece. Ovaj slavni glumac i reditelj ženio se dva puta. Postao je tata i u zrelim godinama i ima osmoro dece sa šest partnerki. Najmlađe dete, ćerku Morgan dobio je 1996. kada je imao 66 godina, a njegova supruga Dina imala je 41. godinu. Kasnije su se razveli.

Klint Istvud, Bebe
foto: Profimedia, Shutterstock

Ričard Gir

Zvezda romantičnih filmova 90-ih Ričard Gir dobijao je decu u raznim životnim periodima. U februaru 2019., kada je imao 69 godina, dobio je sina Aleksandera s 34 godine mlađom suprugom Alehandrom Silvom. Drugo dete dobili su godinu dana kasnije, kada je Gir imao 70 godina. Slavni glumac ima i 22-godišnjeg sina Homera, kog je dobio u braku s bivšom suprugom Keri Lovel.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Mik Džeger

Legenda roka Mik Džeger je 2016. godine dobio osmo dete u 73. godini. Njegova tada 29-godišnja partnerka, balerina Melani Hamrik rodila je sina Deveroa Džegera. Pevač ima još sedmoro odrasle dece iz ranijih veza i brakova, petoro unučadi, a u maju 2014. postao je pradeda.

Mik Džeger
foto: Printskrin/Instagram

Roni Vud

Još jedan član Rolling Stonesa postao je otac u starijim godinama. Gitarista Roni Vud je dobio blizance u 68. godini. Njegova 30 godina mlađa supruga Sali 2016. godine rodila je dve djevojčice. Roni je takođe otac četvoro odrasle dece, koje je dobio u više veza, piše Index.hr.

Rouan Atkinson

Britanski glumac i komičar Rouan Atkinson, najpoznatiji po ulozi Mr. Bina, treći put postao je otac u 63. godini. S 26 godinama mlađom Luizom Ford 2017. dobio je ćer Ajlu, a iz prvog braka ima i dvoje odrasle dece.

Rouan Etkinson
foto: Profimedia

Njegova 28-godišnja ćerka Lili, za razliku od dve godine starijeg sina Bendžamina koji evidentno liči na tatu, izgledom više podseća na svoju majku Sunatru Sastri. S ocem nije u najboljim odnosima od 2014., kada se saznalo za glumčevu aferu sa Ford.

Rouan Atkinson, Sanetri Sastri
foto: Profimedia

Stiv Martin

Još jedan komičar također je prvi put postao otac u sedmoj deceniji. Stiv Martin u 67. godini dobio je prvo dete sa suprugom En Stringfild. Iako je ćerku dobio 2012. godine, nikada nije otkrio njeno ime, a izjavio je da bi bio loš otac da je dete dobio ranije jer je bio jako posvećen karijeri.

Džef Goldblum

Glumac je postao tata 2015. godine, u 62. godini, kada je dobio sina Čarlija Ošna s 30 godina mlađom suprugom Emili. Drugog su sina dobili dve godine kasnije, a Džef je izjavio da je sve bilo na vreme i da uživa u svojoj sreći.

Džef Goldblum
foto: Profimedia

Dejvid Foster

Poznati kanadski muzičar, kompozitor i dobitnik 16 Gremija Dejvid Foster postao je 2021. godine šesti put otac u 71. godini. S 34 godine mlađom suprugom Katarinom dobio je sina i priznao da sada ima puno više vremena za roditeljstvo. Osim dečaka, Dejvid ima pet odraslih ćerki i unuke.

Dejvid Foster
foto: Profimedia

Inače, prema Ginisovoj knjizi svetskih rekorda, najstariji potvrđeni novopečeni otac je australijski penzioner Les Koli Imao je 92 godine kada je dobio deveto dete. Koli je živeo zdravo i aktivno, a umro je 1998. od upale pluća, samo četiri meseca pre nego što je napunio 100 godina.

(Kurir.rs/Index)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track