BIVŠA BENA AFLEKA ODVELA ĆERKU DŽEJ LO U DIZNILEND: Izgleda da za Dženinu decu uvek ima mesta u porodici Garnerove! (FOTO)
Foto: ACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UŽIVALI SU ZAJEDNO

BIVŠA BENA AFLEKA ODVELA ĆERKU DŽEJ LO U DIZNILEND: Izgleda da za Dženinu decu uvek ima mesta u porodici Garnerove! (FOTO)

Pop kultura -

Priča se dosta o braku Dženifer Lopez (Aflek) i Bena Afleka. Ponašanje glumačkog para na javnim događajima pokrenulo je glasine da u njihovoj vezi ima problema. Možda i neočekivano mnogo o njihovom odnosu rekla je bivša glumčeva supruga Dženifer Garner, na indirektan način.

Dženifer Garner bila je u braku sa Benom Aflekom od 2005. do 2018. godine. Imaju troje dece, Vajolet (17), Serafinu (14) i Semjuela (10). Glumica je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

Dženifer Garner
foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Garner se neretko viđala u javnosti sa Alfekom nakon što su se razišli. Pojavljivala se i na istim događajima na kojima je bila Džej Lo, ali nije zabeležen njihov susret. Ti događaji bili su uvek povezani sa decom.

Garner se neretko viđala u javnosti sa Alfekom nakon što su se razišli. Pojavljivala se i na istim događajima na kojima je bila Džej Lo, ali nije zabeležen njihov susret. Ti događaji bili su uvek povezani sa decom

Veoma zapažen je bio odlazak Dženifer Garner sa svojom ćerkom Serafinom i ćerkom Džej Lo Emom (15) u Diznilend u Kaliforniji proteklog vikenda. To je potvrdilo reči muzičke zvezde o poznatoj glumici, a i pokazalo da u njihovoj porodci i te kako ima sklada. Mnogo to govori i o samom braku Aflekovih, za koje se nedeljama unazad pisalo da imaju brojne nesuglasice.

Dženifer Garner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako vidimo, stvari se u porodicama Afelk, Lopez, Garner odvijaju baš kako treba.

Podsetimo, Dženifer Lopez je blizance Emu i Maksa dobila sa Markom Entonijem. Pevačica o svojoj ćerki govori kao o nebinarnoj osobi. Džej Lo je ranije ovog meseca rekla da je Ben divan očuh.

- Oni vole Bena. On je divan, divan otac. I za njih je očinska figura, jer ima svoje troje prekrasne dece, a tu smo i mi - izjavila je u emisiji "Today".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track