DE NIRO SE PRVI PUT OGLASIO POVODOM VESTI DA AL PAĆINO ČEKA DETE: Evo šta je rekao o svom KOLEGI i šta misli o poznom OČINSTVU
Foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia, TERRY BLACKBURN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

oglasio se

DE NIRO SE PRVI PUT OGLASIO POVODOM VESTI DA AL PAĆINO ČEKA DETE: Evo šta je rekao o svom KOLEGI i šta misli o poznom OČINSTVU

Pop kultura -

Glumac Robert De Niro u svojoj 79. godini dobio je dete, a nedavno je objavljeno i da njegov kolega, 83-godišnji Al Paćino čeka prinovu. Gostujući u emisiji "Today" De Niro je govorio o očinstvu te je prokomentarisao i vest da Al Paćino čeka dete sa svojom 29-godišnjom devojkom Norom Alfalah.

Kazao je da je jako sretan zbog Al Paćina. "On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio", rekao je De Niro. Inače, De Niro i Al Paćino zajedno su glumili u filmu "Irishman".

U intervjuu za Extru De Niro je otkrio da njih dvojica već planiraju zajednička druženja s najmlađom decom. "Igraćemo se sa igračkama na podu", našalio se glumac.

De Niro je nedavno rekao da ga je očinstvo osnažilo te da nije iznenađen sedmim detetom jer je ono bilo planirano. Uz sedmo dete Robert ima i ćerku Drenu (51), sina Rafaela (46), blizance Arona i Hulijana (27), sina Eliota (25) i ćerku Helen (11).

Paćino zatražio test očinstva

Al Paćino je navodno sumnjao da dete koje čeka njegova devojka Nor Alfalah nije njegovo, pa je zatražio da potvrdi očinstvo DNK testom, objavio je TMZ. Glumac nije verovao da je dete njegovo zbog medicinskog problema koji obično uzrokuje neplodnost. Nor je na kraju uradila test koji je dokazao da je Paćino otac njenog deteta.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

04:43

DNK analiza je sto odsto sigurna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track