JESTE LI IKAD POGLEDALI ŠTA SE KRIJE U KESI KOKICA ZA MIKROTALASNU? Kad vidite kako izgledaju nepripremljene, SMUČIĆE vam se život
Foto: Profimedia

ako ih volite, ne gledajte

JESTE LI IKAD POGLEDALI ŠTA SE KRIJE U KESI KOKICA ZA MIKROTALASNU? Kad vidite kako izgledaju nepripremljene, SMUČIĆE vam se život

Žena -

Mnogi nikada nisu obraćali pažnju na unutrašnjost kesice kokica za mikrotalasnu, a nakon što su pogledali kako izgledaju neprerađena zrna u kesici, izgubili su apetit.

Gledanje filma sa gomilom grickalica je omiljena zabava za mnoge ljude, ali ako su kokice iz mikrotalasne vaša omiljena filmska poslastica, možda bi bilo bolje da ne saznate kako izgleda sadržaj kese pre nego što je stavite u mikrotalasnu.

kokice
foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

Korisnik Redita pokazao je svima kako izgleda unutrašnjost kese sa kokicama. Njegova fotografija, koja prikazuje gomilu sirovih zrna prekrivenih puterom i uljem, prikupila je gomilu komentara i slobodno se može reći da je mnoge odvratila od jedenja kokica iz mikrotalasn.

- To je jedna od onih stvari koje čovek nikada nije trebalo da vidi - pisali su.

- Verovatno tako izgleda i u vašim arterijama.

- Sad ste sve pokvarili - komentarišu.

Dok je fotografija neke uznemirila, drugima je objava bila prilično cool.

- Znate... Uvek sam se pitao o ovome, ali nikad nisam hteo da protraćim kesu kokica. Hvala na žrtvi - poručili su.

- Za svih mojih 46 godina nije mi palo na pamet da otvorim jednu od ovih torbi. Uopšte nisam bio radoznao. Ali sada se osećam prilično uzbuđeno što ću otvoriti jedan u svojoj kuhinji „samo da vidim“ - priznaju.

- Hvala vam na žrtvi. Sada znam.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

04:58

Nemanji hitno potrebno 100.000 evra za operaciju na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja