PERJANE BUNDE, DIJAMANTI I DEKOLTEI: Evo kako je slavna manekenka proslavila svoj 50. rođendan, sve prštalo od LUKSUZA (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

TEMA SU BILE DVADESETE

PERJANE BUNDE, DIJAMANTI I DEKOLTEI: Evo kako je slavna manekenka proslavila svoj 50. rođendan, sve prštalo od LUKSUZA (FOTO)

Pop kultura -

Slavna manekenka Hajdi Klum poznata je po ludim zabavama koje priređuje, a nije razočarala ni za svoj 50. rođendan. Priredila je veliku proslavu u Los Anđelesu, tema su bile 1920-e, a došle su mnoge poznate zvezde.

Hajdi je nosila ekstravagantnu kombinaciju; dugu šljokičastu haljinu iskombinovala je s belom bundom, a na glavi je nosila nakit u stilu 'ludih dvadesetih'. Među zvanicima su se našle njena koleginica iz žirija američkog takmičenja 'Supertalenta', glumica Sofija Vergara (50) i brazilska manekenka Alesandra Ambrozio (42).

Na svom Instagram profilu podelila je snimak kako joj okupljeni pevaju rođendansku pesmu u aranžmanu s trubama, a ona pleše pokraj petospratne torte ukrašene prskalicama. Delić atmosfere na svojim društvenim mrežama je podelio i komičar Houvi Mendel (67) koji je napisao: "Hajdi zna da partija".

Osim slavljenice, oko kostima su se potrudile i ranije spomenute slavne dame. Sofija Vergara je nosila srebrnu usku haljinu s dubokim dekolteom, a Alesandra se odlučila za elegantnu crnu haljinu s visokim prorezom.

Naravno, prisutan je bio i Hajdin suprug Tom Kauliz (33), s kojim je razmenjivala nežnosti pre dolaska torte.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:59

PEVAČICA ZA 30. ROĐENDAN DOBILA PRAVI DEVOJAČKI SAN! Dejan Milićević doneo zlata vredan poklon OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track