NA PITANJE DA LI ŽELI DA BUDE JOKIĆ, mali košarkaš iznenadio odgovorom i dobio GROMOGLASAN aplauz! Rebrača: To je stav za uspeh!
Foto: Printscreen/Kurir TV, AP David Zalubowski

stav šampiona

NA PITANJE DA LI ŽELI DA BUDE JOKIĆ, mali košarkaš iznenadio odgovorom i dobio GROMOGLASAN aplauz! Rebrača: To je stav za uspeh!

Pop kultura -

Bivši košarkaški reprezentativac Željko Rebarača gostovao je u emisiju Pustu Brigu i tom prilikom govorio o tome šta je najvažnije da bi se postigo uspeh u košarci.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

U emisiju su došao i košarkaški podladak, tri dečaka kojima je Željko trener. Jedan od njih igra na poziciji beka zbog čega ga je Rebrača uoperdio sa svojim nekadašnjim saigračem u reprezentaciji čuvenim Dejanom Bodirogom, a drugi uglavnom na poziciji krilnog centra.

- Po poziciji na kojoj igra on je nešto kao Jokić danas otrpilike - rekao je Rebrača.

Voditeljka je pitala mladog košarkaša da li želi jednog dana da bude kao Jokić, na šta je on ko iz topa odgovorio: "Želim da budem bolji od Jokića!"

01:19

NA PITANJE DA LI ŽELI DA BUDE KAO JOKIĆ, mali košarkaš iznenadio odgovorom i dobio GROMOGLASAN! Rebrača: To je stav za uspeh!

Rebrača je konstatovao da je takav stav put ka uspehu:

- Ovo je bitan stav i pristup kada imaš tu želju. To će te vući da nešto uradiš. Sada da li ćeš to biti ili nećeš nije toliko važno, ali bitno je da imaš visok cilj i da težiš ka njemu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track