PEVAČ LJUBIO DEČKA IZ OBEZBEĐENJA PA OSTAO BEZ DEVOJKE?! To mu nije prvi put da ljubi nepoznate, a Tejlor Svift je opet sama! FOTO
Foto: EPA/Dj Johnson, Printscreen/Tviter

pukla tikva?

PEVAČ LJUBIO DEČKA IZ OBEZBEĐENJA PA OSTAO BEZ DEVOJKE?! To mu nije prvi put da ljubi nepoznate, a Tejlor Svift je opet sama! FOTO

Pop kultura -

Pevačica Tejlor Svift (33) i njen kolega Meti Hili (34) su raskinuli veoma turbulentnu vezu, pišu američki mediji.

Tejlor Svift, Meti Hili
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, kako navodi TMZ kome je dobro upućeni izvor u celu situaciju, ispričao da je "Tejlor zapravo opet sama", ali da je ostalo nejano zašto su oni raskinuli.

Inače, oni vezu nikad nisu potvrdili, ali ni demantovali. Pevača su i ranije povezivali sa Tejlor, nakon njihovog prvog susreta 2014. godine. Bio je i u vezama s pevačicama Holzi i FKA Tvigs, s kojom se razišao 2022.

To bila veoma eruptivna veza o kojoj je počelo da se šuška tek prošlog meseca kada se pevač benda 1975. pojavio na jednom od koncerata Tejlor Svift u Nešvilu.

Sve to je usledilo nakom vesti o raskidu Tejlor Svift i britanskog glumca Džoa Alvina posle 6 godina.

Tejlor Svift, Meti Hili
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodno, od tada se Meti i Tejlor skoro pa nisu razdvajali, osim kada je ona imala koncerte, ali... poslednji put su viđeni zajedno u javnosti 25. maja kada su bili na večeri.

Još uvek je nejasno šta je pošlo po zlu, ali moglo se naslutiti da nešto ne štima, pogotovo posle nastupa benda 1975. u Danskoj ovog vikenda kada je Hili poljubio dečka iz obezbeđenja.

Meti Hili
foto: Printscreen/Tviter

Naime, Hili je sa svojim bendom The 1975 u sklopu 2023 NorthSide Festivala izvodio pesmu "Robbers", a kad je uočio obezbeđenje kako stoji pred pozornicom, otišao je do njega i poljubio ga.

Meti Hili
foto: Printscreen/Tviter

Publika je burno reagovala nakon što je Hili, km nije prvi put da ljubi posetioce, fanove i ostale ljude u masi, iskazao svoju naklonost prema zaštitaru. Tokom poslednjih desetak godina poljubio ih je desetak i to za vreme izvođenja baš iste pesme.

Posetilac festivala izjavio je za "Entertainment Tonight" kako je muzičar započeo nastup noseći povez preko desnog oka, ali ga je kasnije skinuo. Tokom koncerta pričao je o vulgarnosti i svojim herojima, Džordžu Karlinu, Leniju Brusu i Bilu Hiksu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track