ZBOG TEŠKE BOLESTI PAO NASRED SCENE: Bolni prizori slavnog glumca koji je godinama KRIO DIJAGNOZU! "Svakim danom je SVE TEŽE"
Foto: Printscreen Twitter

TUGA

ZBOG TEŠKE BOLESTI PAO NASRED SCENE: Bolni prizori slavnog glumca koji je godinama KRIO DIJAGNOZU! "Svakim danom je SVE TEŽE"

Pop kultura -

Majkl Džej Foks pao je na sceni tokom panela o filmu "Povratak u budućnost" na Fan Expo-u u Filadelfiji tokom proteklog vikenda, javlja Daily mail.

Sada penzionisani 61-godišnji glumac, kome je 1991. godine dijagnostikovana Parkinsonova bolest, izgubio je tlo pod nogama dok se probijao do bine.

Srećom, udarac je ublažio kauč na koji je pao, a glumac nije povređen, nego je nakon pada brzo nastavio s panelom.

Tom prilikom su mu se pridružile kolege iz filma "Povratak u budućnost", Kristofer Lojd (84) i Tom Vilson (64).

O njegovom padu mediji izveštavaju nešto više od mesec dana nakon što je u javnosti podelio da njegova 30 godina duga borba s Parkinsonovom bolešću postaje sve teža.

Foks, koji je u sva tri filma "Povratak u budućnost" glumio kultnog Martija Mekflaja, na panel je došao u ležernom izdanju: obukao je crne farmerke, a preko bele majice je nosio teksas jaknu. Obuo je tenisice i nosio je kačket, a izgled je dopunio parom naočara s prozirnim okvirom.

Majkl Džej Foks, Vudi Harelson
foto: Profimedia

U aprilu je Foks iskreno progovorio o svojoj borbi s Parkinsonovom bolešću, rekavši da mu postaje sve teže i teže.

- Svakim danom je sve teže... To je tako - dodao je.

Podelio je i kako ne veruje da će doživeti 80. rođendan.

- Ne umire se od Parkinsonove bolesti. Umire se s njom. Pa sam razmišljao o smrti. Neću doživeti 80. Nikada neću imati 80 godina - rekao je.

Foks je zbog narušenog zdravlja od glume odustao 2020. godine. Otkako mu je postavljena dijagnoza, glumac je svoj život posvetio prikupljanju novca za istraživanje te bolesti, a od tada je prikupio više od milijardu dolara za finansiranje istraživanja putem Fondacije Majkl Džej Foks za istraživanje Parkinsonove bolesti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33

OVA BOLEST DVA PUTA ČEŠĆE SE JAVLJA KOD ŽENA NEGO KOD MUŠKARACA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track