SLAVNI PEVAČ OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Obožavateljke PRIMORAVAO na odnose, a jednoj je ispod BINE uradio OVO!
Foto: Profimedia

teške optužbe

SLAVNI PEVAČ OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Obožavateljke PRIMORAVAO na odnose, a jednoj je ispod BINE uradio OVO!

Pop kultura -

Nekoliko osoba koje su prisustvovale koncertima nemačkog benda Ramštajn optužile su rokera Tila Lindemana da je mlade obožavateljke primorao da imaju intimne odnose sa njim, tokom i posle nastupa.

Optužbe na račun benda prvi put su iznete 25. maja kada je 24-godišnja devojka iz Severne Irske rekla da je, uoči odlaska na koncert u Vilnjusu, stupila u kontakt sa ženom za koju se pričalo da fanovima može da pomogne da dobiju pristup ekskluzivnim zabavama, pre i posle koncerta, piše Gardijan.

Ramštajn

Njoj je žena po imenu Alena Makejeva poslala poruku sa pozivom da se pridruži zabavi u Vilnjusu, međutim tvrdi da je u pauzi tokom koncerta, odvedena u malu svlačionicu ispod bine gde joj se pridružio Lindeman.

Ramštajn
foto: Profimedia

Prema njenim rečima, kada mu je jasno stavila do znanja da ne želi da ima intimne odnose sa njim, pevač je reagovao ljutito. U nemačkim medijima je od tada objavljeno nekoliko priča u kojima su opisana slična iskustva obožavateljki Ramštajna.

Sa druge strane, iz benda su odbacili sve optužbe na njihov račun, napisavši na Tviteru da se takve stvari nisu dešavale u njihovoj blizini, kao i da im nije poznao da vlasti sprovode neku istragu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track