ZVEZDA NETFLIKSOVE SERIJE PREMINULA U 62. GODINI: Poznata glumica umrla od posledica moždanog udara
Foto: Shutterstock

tuga

ZVEZDA NETFLIKSOVE SERIJE PREMINULA U 62. GODINI: Poznata glumica umrla od posledica moždanog udara

Pop kultura -

Ana Šej, zvezda Netfliksove reality serije "Bling Empire", umrla je nakon moždanog udara, potvrdila je njena porodica u izjavi za CNN. Imala je 62 godine.

"Tužna nam je objava da je Ana Šej, majka, baka puna ljubavi, harizmatična zvezda i naš najsjajniji zrak sunca, preminula. Ana nas je naučila mnogim životnim lekcijama o tome kako ne shvatati život previše ozbiljno i kako uživati ​​u finijim stvarima. Njen uticaj na naše živote zauvek će nam nedostajati, ali nikada ga nećemo zaboraviti", stoji u saopštenju.

Anna Shay
foto: Shutterstock

Šej se u "Bling Empire" prvi put pojavila 2021., kada je rijaliti šou premijerno prikazan, a pojavljivala se i tokom druge i treće sezone. Bling Empire pratio je živote bogate azijske i azijsko-američke elite Los Anđelesa.

Šej je provela prvih osam godina svog života u Tokiju sa svojom porodicom pre nego što su se preselili u Los Anđeles. Njen otac Edvard Šej bio je osnivač globalne odbrambene firme Pacific Architects and Engineers. Dok je njen otac bio Amerikanac,Šejina majka Ai Oizumi Šej bila je delom Japanka, a delom Ruskinja.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

04:41

MAMA JE IMALA RANU U KOJU JE PESNICA MOGLA DA UĐE Potresna ispovest žene čija je majka preminula posle boravka u domu za stare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track