ŠON PEN IMA NOVU DEVOJKU, 20 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA! Ponosno prošetali Rimom, svratili do ZLATARE, evo kako Olga izgleda (FOTO)
Foto: Cobra Team / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

novosti

ŠON PEN IMA NOVU DEVOJKU, 20 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA! Ponosno prošetali Rimom, svratili do ZLATARE, evo kako Olga izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Šon Pen "uhvaćen" je na ulicama Rima u šetnji sa svojom novom izabranicom, glumicom Olgom Korotkovom.

Pen se nije ustručavao i uživao je grleći, ljubeći i mazeći svoju devojku u javnosti. Par je uživao u šopingu, a viđeni su kako obilaze luksuzne zlatare.

Šon Pen, Olga Korotkova
foto: Cobra Team / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Oboje su izabrali ležerne, opuštene autfite - Šon Pen je nosio farmerke i crnu, pamučnu majicu, te sportski kačket, dok se Olga opredelila za farmerke i belu atlet majicu, te crni kožni kaiš i crnu torbu.

Šon Pen, Olga Korotkova
foto: Cobra Team / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, par je prvi put viđen zajedno prošle nedelje na romantičnoj večeri u Malibuu, a ovim izlaskom potvrdili su svoju ljubav. Nije poznato kada su otpočeli svoju romansu ni koliko se dugo poznaju, ali strani mediji nagađaju da je reč o svežoj vezi, s obzirom da je glumac u januaru viđen u Los Anđelesu na sastanku sa 33-godišnjom Tarkom Rasel.

Šon Pen, Olga Korotkova
foto: Cobra Team / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, čini se da slavni 62-godišnjak uživa u novoj ljubavi, te da su oboje na sedmom nebu. On je, inače, od Olge stariji tačno 20 godina, a ova brineta se takođe bavi glumom i najpoznatija je po ulogama u filmovima "Le bonheur" iz 2013, "Banking District" iz 2017. i "Blast" iz 2021. godine.

"Ispostavilo se da joj smeta moja dupla votka u 10 sati ujutru"

Podsetimo, Šon je prošle godine okončao brak sa 32-godišnjom Lejlom Džordž, koja je od njegove ćerke Dilan starija samo nekoliko meseci. Par je bio zajedno od 2016, a na ludi kamen stali su 2020. godine, ali nisu dugo opstali u bračnim vodama. Pen je svojevremeno priznao da je on taj koji je kriv za razvod.

Šon Pen, Lejla Džordž
foto: EPA/Etienne Laurent, AP/Chris Pizzello

"Postoji jedna žena, Lejla Džordž, u koju sam jako zaljubljen i viđam je samo s vremena na vreme. Ja sam zaj**ao brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorisao sam je. Ovo će vas šokirati: pokazalo se da lepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekog puno starijeg od njih, ne vole kad se probude iz mirnog sna i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, odlučio da je pravo vreme za duplu votku", rekao je Pen u intervjuu za "Hollywood Authentic" prošle godine, dodajući da je nekoliko sati kasnije često bio potpuno bez svesti od alkohola.

Šon Pen
foto: Shutterstock

Uprkos činjenici da je javno "kukao" za izgubljenom ljubavlju, čini se da je Pen sada nastavio dalje.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja