Najnovije vesti

16 DISCIPLINA NA BIZARNOM TAKMIČENJU U INTIMNIM ODNOSIMA: Evo u kojim disciplinama će se nadmetati učesnici i neće im biti LAKO!
Foto: Shutterstock

evo kako će izgledati

16 DISCIPLINA NA BIZARNOM TAKMIČENJU U INTIMNIM ODNOSIMA: Evo u kojim disciplinama će se nadmetati učesnici i neće im biti LAKO!

Zanimljivosti
16:13h

U Švedskoj seorganizuje takmičenje u intimnim odnosima, a tamo će nastupiti i 27-godišnja Hrvatica Marija Zadravec. Počinje sutra, trajaće šest nedelja. Kada se ova vest pojavila, svi su se pitali kako može da izgleda takmičenje u intimnim odnosima. Boriće se u 16 disciplina, a svaka od njih trajaće od 45 minuta do sat vremena.

Ovo su navodno kategorije ovog takmičenja, koje se organizuje u privatnoj režiji.

 • Zavođenje takmičara: Koliko brzo takmičar može da izazove privlačnost kod drugog takmičara. U ovoj specijalnosti takmičari mogu dobiti od 5 do 10 bodova. Sudija koji vodi takmičenje dodeljuje bodove takmičarima, piše sportsport.ba.
 • Masiranje različitih delova tela: stopala, noge, zadnjica, leđa, stomak, vrat, potiljak, čelo, lice i deo masaže koji nije vezan za erotske zone. Masaža traje određeno vreme. U ovoj kategoriji takmičari mogu da dobiju od 5 do 10 bodova.
 • Masaža erotskih zona na telu takmičara: Masaža traje koliko je zadato vreme. U ovoj specijalnosti takmičari mogu da dobiju takođe od 5 do 10 bodova.
 • Predigra: Koliko brzo i efikasno jedan od takmičara može da pridobije drugog takmičara zadovoljnog predigrom, koji želi da nastavi takmičenje u drugoj disciplini na višem nivou.
 • Oralni se*s: Koliko brzo jedan takmičar može da zadovolji drugog i poželi da nastavi na drugom takmičenju na višem nivou.
 • Penetracija: Kojom brzinom jedan takmičar može da postigne da drugi takmičar bude zadovoljan penetracijom, što je razlog za nastavak na drugom takmičarskom događaju višeg nivoa.
 • Oslobađanje: Koliko dugo takmičar može da pokazuje svoj otpor protiv drugog i učini protivnike zadovoljnima njihovim posebnim naporima želeći da nastavi u drugom takmičenju na višem nivou.
seks, oralni seks
foto: Shutterstock
 • Izgled polnih organa: Takmičari će biti ocenjivani i bodovani prema svom izgledu i izgledu polnih organa.
 • Umetnička izvedba poze: Ovo je jedna od sportskih disciplina u kojoj se svaki takmičar ocenjuje pojedinačno, iako se takmiče zajedno.
 • Kreativnost u promeni poze: Ovo je takođe jedna od sportskih disciplina u kojoj se svaki takmičar ocenjuje pojedinačno, iako se takmiče zajedno.
 • Izdržljivost i broj vrhunaca tokom određenog vremena: Takmičari moraju da pokažu izdržljivost. Ova aktivnost u ovom sportu može da bude jedan od najvažnijih faktora. Protivnici moraju da budu u stanju da dožive jedan ili više or*azama, koji u tom delu takmičenja pokazuju put prema sledećem nivou.
 • Umetnička izvedba različitih takmičarskih parova i izmena poza: Takmičari u ovoj kategoriji imaju zadatak da zajedno demonstriraju svoje znanje/spremnost na saradnju, te zajedno postignu nivo izvedbe koja će, u ocenjivanju, dati željene bodove koji su potrebni za sledeći nivo.
 • Podignite krvni pritisak i otkucaje srca zavođenjem partnera: u ovom sportu merenje je vrlo važno, ujedno i parametar koji pomaže sudijama u proceni napora takmičara.
 • Najlepša i najkomplikovanija Kama Sutra: položaji/varijacije. Takmičari koriste fantaziju koja je uz njihovo iskustvo, obuku i znanje najvažniji se*sualni alat, a u osnovi je preuzeta iz Kama Sutre.
 • Najbolji par prema oceni žirija i publike: ovo je opšta ocena intimnih odnosa takmičara koji su prošli 14 nivoa. Par koji je najviše angažovan tokom takmičenja, kao i najpopularniji kod žirija i publike.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track