KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O TAJNOJ VEZI BREDA PITA SA SLAVNOM GLUMICOM: Noću se iskradao da bi išao kod nje, a evo kako je počelo
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

LJUBAV IZ MLADOSTI

KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O TAJNOJ VEZI BREDA PITA SA SLAVNOM GLUMICOM: Noću se iskradao da bi išao kod nje, a evo kako je počelo

Pop kultura -

Bred Pit (59) tokom života bio je u romantičnim vezama s nekim od najlepših žena na svetu. Bio je u braku sa zvezdom serije „Prijatelji”, Dženifer Aniston, od 2000. do 2005, a s glumačkom zvezdom Anđelinom Džoli bio je u braku od 2014 do 2019. i s njom ima šestoro dece. Osim toga, bio je veren za glumicu Gvinet Paltrou i imao je romantične veze i s drugim zvezdama.

Glumac je navodno imao i tanju vezu s koleginicom Džinom Dejvis (67) nakon što su zajedno snimali kultni film „Thelma & Louise” iz 1991. Džina je glumila glavnu ulogu Telme Dikinson, dok je Bred glumio lutalicu Džeja Dija.

Bred Pit
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je bilo šuškanja o njihovoj romansi nakon zajedničkog pojavljivanja na filmu, nijedno od glumaca to nije potvrdilo.

Glumac DžejsonPristli (53) u svojim memoarima napisao je da je bio cimer i prijatelj Breda. Glumac je zabeležio kako se Bred šunjao u posetu svojoj tajnoj devojci Džini, kako prenosi Hollywood Reporter.

Pit je ranije ove godine dao izjavu za časopis "W" o intimnoj sceni sa Džinom iz filma "Thelma & Louise".

Džina Dejvis
foto: CPUK / Avalon / Profimedia

„Džina je bila tako draga, ljubazna i nežna. Ta ljubavna scena mislim da se snimala dva dana. Ona se brinula o meni”, izjavio je glumac.

Džinu su zadirkivali zbog toga što je priznala da je osećala strahopoštovanje prema Pitu kad ga je upoznala na setu. Scenu je čitala na audiciji s nekoliko drugih glumaca, a ulogu Džeja Dija dobio je Bred.

Bred Pit, Džina Dejvis
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

„Svaki od njih bio je zgodan. Imali su svi smeđu kosu i bili su jako talentovani. Nije me bilo briga ko će dobiti ulogu”, rekla je Džina u "Graham Norton Showu" prošle godine, prenosi Mirror.

„Onda je četvrti glumac ušao i to je bio Bred Pit. Toliko je bio harizmatičan i tako neverovatno talentovan da sam mu upropastila audiciju”, prepričavala je Džina.

Glumica je toliko bila očarana Bredom da je zaboravila svoj tekst. Kada su je pitali šta misli o glumcima s audicije, ona je favorizovala „plavog dečka”, odnosno Breda.

(Kurir.rs/ Hollywood Reporter)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track