PRINC PLEJBOJ PROGOVORIO NA SUDU O SVOJOJ BURNOJ PROŠLOSTI: Hari otkrio detalje susreta s FAMOZNOM STRIPTIZETOM koja mu je plesala
Foto: Youtube Printscreen

TUŽIO TABLOIDE

PRINC PLEJBOJ PROGOVORIO NA SUDU O SVOJOJ BURNOJ PROŠLOSTI: Hari otkrio detalje susreta s FAMOZNOM STRIPTIZETOM koja mu je plesala

Pop kultura -

Drugog dana svedočenja na Visokom sudu u Londonu, princ Hari je izneo detalje o svom ljubavnom životu, uključujući i odlazak u striptiz klub, javlja The Sun.

Hari je otkrio detalje o striptizeti koja mu je sedela u krilu kad je bio u striptiz klubu "Spearmint Rhino", koji je posetio u aprilu 2006. godine s prijateljima iz vojske.

Hari je rekao sudiji Džastisu Fankurtu da je netačna činjenica, koju su tada mediji izneli, da je gola litavska striptizeta koja mu je sedela u krilu, ličila na njegovu bivšu devojku Čelsi Dejvi.

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hari je, takođe, na sudu priznao da nema dokaza da je bio hakovan, te je istakao kako bi bila nepravda da ne dobije slučaj. U izjavi svedoka na 55 stranica u njegovom slučaju protiv Mirror Group Newspapers (MGN), Hari se požalio da je nepravedno prikazan kao "princ Plejboj".

On je na sudu priznao da je imao veze s nizom žena, a izneo je detalje odnosa s TV voditeljkom Kerolajn Flek, s kojom je bio 2009. godine.

Čelsi Dejvi, princ Hari
foto: Profimedia

Princ se osvrnuo i na naslov, koji je izbacio MGN, "Ura! Hari je nogiran!" u kojem se navodi da je bio "pijan ko čep" od votke u noćnom klubu "Amika" u Mejferu nakon raskida sedmogodišnje veze sa Čelsi. "Bilo je bolno što je tako privatni trenutak pretvoren u smeh", istakao je.

Rekao je da je "neverovatno uznemirujuće" što se plaćanje za priče o njemu navodno nazivalo "projekat Hari". "Nivo nadzora pod kojim sam bio bio je zaista previše", istakao je. Hari u tužbi tvrdi da su se tabloidi koristili nezakonitim metodama da bi dobijali informacije o njemu otkad je bio dete.

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hari tuži medijsku grupaciju MGN jer je, prema njegovim tvrdnjama, ilegalno prikupljala informacije o njemu između 1991. i 2011. godine. Advokat MGN-a na suđenju je istakao kako nema dokaza na njegovom telefonu koji bi pokazali da je Hari bio žrtva hakovanja.

"Ako sud nikad ne utvrdi da vas je hakovao bilo koji novinar MGN-a, hoćete li osećati olakšanje ili razočaranje?", pitao je advokat MGN-a Harija.

princ Hari
foto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Hari je odgovorio kako bi to bila "spekulacija", da veruje kako je hakovanje bilo rašireno na "industrijskom nivou" u najmanje trima novinama, te da "nema sumnje" u to.

Ako se donese odluka protiv mene ili bilo koga ko je stao iza mene svojim tvrdnjama, uzevši u obzir da je Mirror Group priznao hakovanje, da, osećao bih nepravdu", kazao je Hari.

princ Hari
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

MGN se na početku procesa izvinio i priznao slučaj kad je Sunday People nezakonito tražio informacije o Hariju, naglasivši da on mora da dobije odštetu za to.

Zastupnik je ranije priznao da su njegovi mediji učestvovali u hakovanju telefona, te se nagodio u više od 600 slučajeva, plativši 120 miliona dolara štete.

Međutim, MGN odbija sve druge Harijeve tvrdnje, navodeći da nema dokaza za to. Njihov advokat tvrdi da su lične informacije o Hariju dolazile od zaposlenih Bakingemske palate.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track