SKINULA SAKO I SVIMA POPADALE VILICE: Slavna glumica RASPAMETILA na crvenom tepihu, evo zašto je SVAKO ZURIO u nju! (FOTO)
Foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

foto

SKINULA SAKO I SVIMA POPADALE VILICE: Slavna glumica RASPAMETILA na crvenom tepihu, evo zašto je SVAKO ZURIO u nju! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Lupita Nyong‘o bila je glavna atrakcija na ovogodišnjoj dodeli nagrada Toni u Njujorku, a niko nije mogao a da ne primeti njen zanimljiv modni odabir.

40-godišnja glumica pojavila se u srebrnom topu bez rukava i čik crnim, lepršavim pantalonama. Srebrni komad, koji je naglasio njene grudi, dizajnirala je pakistanska umetnica i modna dizajnerka Miša Japanvala.

Glumačka zvezda takođe je na glavi imala tetovažu od, čini se, kane, a celi outfit je začinila elegantnim crnim sakoom.

Lupita
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Što se tiče nominacija za nagradu Toni, najviše ih je dobila muzička adaptacija filma o Merilin Monro, "Neki to vole vruće", i to čak 13.

"CBS je dom dodele nagrada Toni više od 40 godina. Ponosni smo što još jednom slavimo najbolje od pozorišta ove sezone i nastavljamo s našom potporom Brodveju, široj pozorišnoj zajednici i svim neverovatnim umetničkom talentima na pozornici i iza kulisa koji oživljavaju predstave", rekao je Džek Sasman, izvršni potpredsednik za specijalne emisije, muziku, događaje uživo i alternativni program na CBS-u.

Podsetimo, filmski i televizijski pisci štrajkuju zbog pritužbi da su ih studiji godinama premalo plaćali, pogotovo kada je reč o strimingu . Takođe se bore protiv pokušaja studija da smanje količinu posla za pisce scenarija, kao i broj epizoda u televizijskim sezonama te ostave otvorenom mogućnost da ljude zameni AI programi. Upravo iz solidarnosti sa scenaristima, i slavna glumica Dru Barimor odbila je da bude voditeljka MTV Movie & Television Awardsa prošlog meseca.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:05

NAJVEĆA NAGRADA JE BILA KOVERTA OD POLUPISMENOG ČOVEKA! Kusovac o suštini umetničkih dela: Imamo bolje nego što zaslužujemo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track