CELA JUGA JE PLAKALA ZBOG SUDBINE MALE VESNE: Nakon što se proslavila u čuvenom filmu nestala je iz Srbije i ostavila glumu!
Foto: Printskrin

NEVEROVATNO

CELA JUGA JE PLAKALA ZBOG SUDBINE MALE VESNE: Nakon što se proslavila u čuvenom filmu nestala je iz Srbije i ostavila glumu!

Pop kultura -

Film "Ptice koje ne polete" iz 1997. godine ima jednu od najemotivnijih priča, a jednu od glavnih uloga odigrala je Ivana Šurdić.

Ona u filmu glumi devojčicu Vesnu koja boluje od leukemije, a lekari je savetuju da se odseli u prirodu. Njeni roditelji, koje igraju Neda Arnerić i Miodrag Krivokapić, spletom okolnosti obnavljaju kontakt sa Vesninim dedom koji živi na planini, a kog glumi Velimir Bata Živojinović.

Ptice koje ne polete
foto: Pritnscreen

Deda unuku odvodi u svoje selo, a život u prirodi je pozitivno uticao na njeno zdravstveno stanje. Ipak, film se završava tužno, te Vesnin deda umire.

Iako joj je ovo bila prva uloga, Ivanin talenat je bio zapažen, te su joj mnogi predviđali sjajnu karijeru. Ipak, njen život je otišao u drugom prvacu, a danas se bavi arhitekturom i živi u Firenci.

Ivana ima profile na društvenim mrežama, pa možemo videti i kako sada izgleda. I dok jedni kažu da se gotovo uopšte nije promenila, osim što je skratila kosu, drugi kažu da je ne bi prepoznali.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track