LJUBAVNICI KUPIO OSTRVO I ISPUNJAVA JOJ SVE HIROVE: Mlađa je od njega 45 godina, a on na nju BACA MILIONE kao da su BOMBONE
Foto: profimedia

LJUBAVNA PRIČA

LJUBAVNICI KUPIO OSTRVO I ISPUNJAVA JOJ SVE HIROVE: Mlađa je od njega 45 godina, a on na nju BACA MILIONE kao da su BOMBONE

Pop kultura -

Slavni dizajner Roberto Kavali ne štedi kada su u pitanju hirovi i želje njegove ljubavnice Sandre Nilson. Iako je između njih velika razlika u godinama, Roberto i Sandra stalno ističu kako su jedno drugom velika podrška i uživaju u svojoj ljubavi.

Međutim, upada u oči da je ljubav između Sandre i Roberta procvetala kad je njena karijera počela da jenjava. Neki su zaključili da je mlada Sandra s vremešnim dizajnerom samo zbog novca, ali njihova ljubav opstaje već duže od 14 godina, a u martu ove godine dobili su i dete, koje je njoj bilo prvo, a njemu, u 82. godini, šesto.

Lina Nilson, Roberto Kavali
foto: Profimedia

Vest je sam dizajner, za kog se procenjuje da je "težak" 500 miliona dolara, potvrdio za italijanski magazin "Novella 2000".

"Sandra je dobro, a beba, koja se rodila pre nedelju dana ovde u Firenci je predivna. Bilo je jako emotivno videti ga odmah nakon što se rodio", rekao je Kavali.

Otkrio je i da je novorođenom sinu dao ime Đorđo, po svom ocu, kog su nacisti ubili krajem Drugog svetskog rata.

Lina Nilson, Roberto Kavali
foto: Profimedia

"Ime mu je Đorđo, po njegovom dedi, mom ocu kog su nacisti ubili kad sam imao četiri godine", ispričao je.

Sandra je rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a već je u jako ranom dobu počela da radi u modnoj industriji.

Sa samo 14 godina, skauti jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – velike plave oči i smeđu kosu kakva je retkost u nordijskim zemljama.

Sandra Nilson, Roberto Kavali
foto: Manuel Munoz, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Tokom godina osvajala je nagrade, između ostalog za Miss EU, Miss Bikini sveta, Miss Havaja i na kraju za najlepšu Šveđanku, a bila je i Plejbojev model.

Da sada uživa u luksuzu, dokazuje i činjenica da je modni dizajner svojoj devojci odlučio da kupi ostrvo u Švedskoj s raskošnom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško utvrđenje iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koja košta 3 miliona evra.

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj domovini, nedaleko od Stokholma. Na ostrvu se nalazi i velelepna vila s četiri spavaće sobe, lovačkim delom, bazenom, golf terenom, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.

Roberto kavali, Sandra Nilson
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Osim toga, bivša manekenka može do mile volje da trči po 1,5 km dugim uređenim stazama na ostrvu, a ostrvo ima i privatno pristanište s trajektom koji može da primi 10 osoba.

Inače, Kavali i Sandra upoznali su se kada se on razveo od supruge 2010, a navodno su zajedno od 2014. Istakao je da je uz mlađanu lepoticu pronašao svoj mir, te da je ona njegova muza, prava ljubav i da ga nije briga za razliku u godinama.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

10:50

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU NI BOLEST NI KOLICA NISU PREKINULI: Barbara i Srđan se upoznali na fudbalskoj FB grupi, a ubrzo je stigla i beba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track