UDALA SE EMINEMOVA NAJSTARIJA ĆERKA: Slavni reper je usvojio i spasio je iz PAKLA DROGE! Evo kako je mlada izgledala na venčanju
Foto: Profimedia

OBJAVILA SREĆNE VESTI NA INSTAGRAMU

UDALA SE EMINEMOVA NAJSTARIJA ĆERKA: Slavni reper je usvojio i spasio je iz PAKLA DROGE! Evo kako je mlada izgledala na venčanju

Pop kultura -

Eminemova najstarija ćerka Alejna Skot (30) udala se za svog partnera Meta Moelera. Na svom Instagram profilu podelila je fotke s venčanja na kojima se vidi kako je odabrala haljinu u obliku sirene, a na glavi je imala traku ukrašenu draguljima i dugi veo.

"9. juna 2023. jednostavno je jedan od najboljih dana u mom životu, u ovom životu i u sledećem, moja će duša uvek pronaći tvoju", napisala je u opisu objave. Na venčanju joj se pridružila i njena sestra Hejli Džejd, koja je bila jedna od deveruša.

Inače, Alejnu je Eminem usvojio 2002. Njena biološka majka, pokojna Don Skot, sestra je bliznakinja Eminemove bivše supruge Kimberli. "Moja nećaka deo je mog života otkako se rodila. Kim i ja se brinemo za nju od prvog dana", ispričao je reper jednom prilikom.

O Alejni su preuzeli brigu jer je njena majka Don imala teških problema sa zavisnostima. Osim nje, Eminem je usvojio i Vitni Meters, devojčicu koju je Kimberli dobila s drugim muškarcem. Eminemova najmlađa ćerka je 27-godišnja ćerka Hejli Džejd.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track