KRENULA NA RUČAK U ČARAPAMA, DONJI VEŠ I CIPELE ZABORAVILA KOD KUĆE: Slavni par ogladneo pa počastili paparace BIZARNIM fotkama
Foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ludilo!

KRENULA NA RUČAK U ČARAPAMA, DONJI VEŠ I CIPELE ZABORAVILA KOD KUĆE: Slavni par ogladneo pa počastili paparace BIZARNIM fotkama

Pop kultura -

Kanje Vest (46) i njegova navodna supruga Bjanca Ćensori (28), uhvaćeni su dok su u utorak na brzinu uzimali hranu u Los Anđelesu, kako piše Page Six.

Dok se Vest odlučio da nosi crnu Vetements 'Polizei' majicu s jastučićima za ramena i cipele sa čarapama, Bjanka se opredelila za totalni grandž, odnosno nešto odvažniji autfit.

Bjanka Censori, Bjanka Ćensori, Kanje Vest
foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je za ovu priliku nosila crnu majicu s prozirnim helankama koje su više ličile na unihop i ništa više. Kada se malo bolje pogledaju fotografije, dolazi se do zaključka da je ipak unihop u pitanju jer se čak vidi i da je na jednom mestu pukao.

Za ovaj izlazak odlučila je i da se oslobodi donjeg veša, a izgleda nije nosila ni cipele.

Bjanka Censori, Bjanka Ćensori
foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos njihovim neobičnim modnim izborima, oni su jeli unutra, gde su sedeli oko tridesetak minuta.

Ovo nije prvi put da je njih dvoje, koji su se prema navodima venčali na skromnoj ceremoniji u januaru koja nije pravno obavezujuća, privlače pažnju svojom bizarnom garderobom.

To nije prvi da su se u javnosti pojavili u ludoj odeći, oni su se ranije ovog meseca pojavili na službi u crkvi u Los Anđelesu.

Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljudi na mrežama su neobičnu haljinu upoređivali sa kondomom, kao i da više liči na neobrezani penis.

U međuvremenu, izvor je rekao US Weekly, da je Vest koji je poznat da "oblači" svoje partnerke, "oseća kao da je konačno sreo nekog ko ga potpuno kapira".

"Stvari ne mogu da budu bolje za Kanjea i Bjanku, njima je sjajno", rekao je isti izvor.

suši
foto: Printskrin/Tviter

Kanje je izazvao i bes javnosti jer je na svojoj rođendanskoj žurci služio suši sa gole žene, a mnogi su taj čin nazvali mizogenim, pogotovo što je i njegova ćerka Nort koju ima iz braka sa kim kardašijan, bila na proslavi.

suši
foto: Printskrin/Tviter

Inače, to je japanski običaj i zove se "nyotaimori".

U svakom slučaju, Kanje i njegova Bjanka su uspeli da privuku pažnju po ko zna koji put, a priče o njihovim autfitima se ne stišavaju i privlače pažnju gde god se pojave.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja