ŠAKIRA ZABRANILA SINOVIMA DA IDU NA VENČANJE PIKEOVOG BRATA: Prisvojila decu samo ZA SEBE, ne želi ni da čuje za FAMILIJU BIVŠEG!
Foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

nisu u dobrim odnosima

ŠAKIRA ZABRANILA SINOVIMA DA IDU NA VENČANJE PIKEOVOG BRATA: Prisvojila decu samo ZA SEBE, ne želi ni da čuje za FAMILIJU BIVŠEG!

Pop kultura -

Prema pisanju španskog magazina "Hola", Šakira neće dozvoliti svojoj deci Milanu i Saši da prisustvuju venčanju Marka, brata nekadašnjeg golgetera Barselone Žerara Pikea.

Kolumbijska superzvezda bila je u vezi više od decenije sa bivšim defanzivcem Španije. Međutim, raskinuli su prošle godine i od tada vode bitku oko starateljstva nad dvojicom sinova.

Šakira
foto: Profimedia

Dok je Žerar Pike trenutno u vezi sa Klarom Čijom Marti, Šakira se preselila u Sjedinjene Države, gde živi u Majamiju sa decom.

Usred fajta bivših supružnika, Pikeov rođeni brat bi 23. juna trebalo da "stane na ludi kamen", a Milanu i Saši, prema pisanju medija, zabranjeno je da prisustvuju venčanju svog strica. Ipak, razlog njihovog odsustva je problem sa vremenom.

Klara Čija Marti, Žerar Pike, Đerar Pike
foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Naime, slavna pevačica, iako se trenutno nalazi u Barseloni sa decom, odlazi nazad za Majami 19. juna, svega nekoliko dana pre spektakularnog slavlja.

Šakira
foto: AP

Podsetimo, Žerar Pike i Šakira bili su u vezi više od deset godina i oboje su istaknute i uspešne figure u svojim profesijama. Šakira je, svakako, jedna od najpoznatijih svetskih pop zvezda, dok je Pike, u međuvremenu, stekao ime za vreme svog angažmana u Barseloni, te španskoj reprezentacji.

Njihov raskid, nakon fudbalerove javne prevare, glavna je tema medijskih napisa širom sveta, da bi nakon rastave Kolumbijka spakovala kofere, te sa sinovima otišla u SAD.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

09:08

PREVARA VEKA! SAVIĆ OTKRIO KAKO SU MU ČESI PODMETNULI I SVE TO PREKO AMBASADE: Sve same laži, radite 12 sati i spavate sa njih 16

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track