KRALJU ČARLSU PREKIPELO ZBOG HARIJEVOG POSLEDNJEG POTEZA? Princ ovim zapečatio svoju sudbinu, a ovako je izgledala OČEVA OSVETA
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

NE PRAŠTA

KRALJU ČARLSU PREKIPELO ZBOG HARIJEVOG POSLEDNJEG POTEZA? Princ ovim zapečatio svoju sudbinu, a ovako je izgledala OČEVA OSVETA

Pop kultura -

Čini se da je poslednji dolazak princa Harija u Veliku Britaniju na suđenje bila kap koja je prelila čašu, te je kralj Čarls III doneo odluku.

Ovog vikenda na balkonu Bakingemske palate nisu se pojavili Megan i Hari, koji na ceremoniju Trooping the Colour nisu ni bili pozvani.

Kralj Čarls
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Ove godine se po prvi put na ovoj paradi slavio kralj Čarls III. U paradi je učestvovalo stotine britanskih vojnika, a u istoj bi učestvovao i princ Hari, koji je i sam prošao vojnu obuku i čak dva puta bio u Avganistanu, da svojim javnim postupcima nije povredio oca.

princ Hari
foto: Mark Stewart / Avalon / Profimedia

Podsetimo, Hari je nedavno bio u Velikoj Britaniji, gde je stigao kao svedok na suđenju protiv britanskih tabloida i tada je uradio sve kako bi izbegao susret s ocem ili starijim bratom, princom Vilijamom.

Koji je tačno razlog da princ Hari i Megan Markl nisu dobili pozivnicu za ovu svečanost, za sada nije zvanično potvrđeno, ali nagađa se da je kralju Čarlsu dojadilo ponašanje razmaženog para i njihovo privlačenje pažnje javnosti na račun kraljevske porodice.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poslednji put princ Hari i Megan Markl na ceremoniji Trooping the Colour pojavili su se 2018. godine, samo mesec dana nakon venčanja, pa godinu dana nakon toga, samo nekoliko nedelja nakon rođenja sina Arčija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track