KVINSI DŽOUNS HITNO HOSPITALIZOVAN! Pozlilo mu je, pa mu je ukazana medicinska pomoć: Evo kako se čuveni producent sad oseća!
Foto: H.F.P.A. / Hollywood Archive / Profimedia

bilo mu je loše

KVINSI DŽOUNS HITNO HOSPITALIZOVAN! Pozlilo mu je, pa mu je ukazana medicinska pomoć: Evo kako se čuveni producent sad oseća!

Pop kultura -

Muzičar, tekstopisac, kompozitor i filmski i televizijski producent Kvinsi Džons (90) hitno je hospitalizovan juče. Nakon što mu je ukazana hitna medicinska pomoć u njegovom domu u Los Anđelesu, prebačen je u bolnicu. Zna se uzrok, a i kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje.

Portparol Kvinsija Džonsa koji je osvojio 28 Gremija rekao je za TMZ da je producent hospitalizovan zbog loše reakcije na hranu. Nije naznačeno da li se radilo o alergiji ili nečemu drugome. Producent je pozvao pomoć iz predostrožnosti.

Kvinsi Džons
foto: Profimedia

Lekari su saopštili da se on oseća dobro i pušten je iz bolnice.

Čuveni Kvinsi Džons otac je sedmoro dece, iz prvog braka ima ćerku Džoli (69), dobio je u prethodnoj vezi ćerku rejčel (59), drugi brak sa Ulom Anderson doneo mu je ćerku martinu (56) i Kvinsi III (54), sa pokojnom glumicom Pegi Lipton dobio je ćerke Kidadu (49) i Rašidu (47), a sa Nastasjom Kinski (62) ima Keniju (30).

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:33

OVA BOLEST DVA PUTA ČEŠĆE SE JAVLJA KOD ŽENA NEGO KOD MUŠKARACA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track