ČUVENI REPER UMRO U 48. GODINI NAKON ŠTO JE KOLABIRAO NA SCENI: Rezultati obdukcije se još uvek dešavaju
Foto: Printscreen/Youtube

TUGA

ČUVENI REPER UMRO U 48. GODINI NAKON ŠTO JE KOLABIRAO NA SCENI: Rezultati obdukcije se još uvek dešavaju

Pop kultura -

Hjustonska rep legenda Bik Poki umro je juče u 48. godini nakon što se onesvestio tokom nastupa u Teksasu. Njegovo pravo ime bilo je Milton Pauel. Uzrok smri još nije saopšten. Čekaju se rezultati obdukcije.

- Sa dubokom tugom objavljujemo vest da je umro naš voljeni Milton Big Poki Pauel. Preminuo je 18. juna 2023. Njegova porodica, prijatelji i verni obožavaoci su ga veoma voleli. Objavićemo narednih dana informacije o tome kako ćemo mu odati počast. Molimo vas da poštujete njegovu porodicu i njihovu privatnost u ovom teškom momentu. Big Poki će zauvek biti "The Hardest Pit in the Litter - rekao je njegov portparol repera za FOX 26.

Tužnu vest saopštio je reper Ban Bi iz Hjustona koji je na Instagramu poručio sledeće: "Skroman čovek koji je postupao časno i sa poštovanjem. Bilo ga je lako voleti, a teško mrzeti. Nikada više niko isti i jako će nam nedostajati. Volimo te i poštujemo te. Počivaj u raju", prenosi "Daily mail".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:19

MUZIKA ME JE SPASLA OD ULICE I DILOVANJA DROGE! Poznati reper otrkio na šta je ponosan, a šta je MRAČNA STRANA njegove karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track