BIVŠA TIN ZVEZDA JOŠ JEDNOM UHAPŠENA: Gola šetala ulicama Los Anđelesa, pustili je sa psihijatrije, a sad je ponovo zatvorena!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

BIVŠA TIN ZVEZDA JOŠ JEDNOM UHAPŠENA: Gola šetala ulicama Los Anđelesa, pustili je sa psihijatrije, a sad je ponovo zatvorena!

Pop kultura -

Američku glumicu Amandu Bajns priveli su u subotu policijski službenici Los Anđelesa radi procene mentalnog zdravlja, piše TMZ.

Bivša zvezda Niklodeona (37) u aprilu je puštena sa psihijatrijskog lečenja, nakon što je tu zadržana jer je gola lutala ulicama Los Anđelesa, a sada se dogodio novi incident.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Ona je sama pozvala policiju

Nije poznato da li ju je policija uhapsila u njenoj kući ili ispred nje, a policajci su za TMZ rekli da ih je sama pozvala. Medicinsko osoblje je dočekalo u policijskoj stanici da proceni da li joj je potrebno dalje lečenje.

Svedoci su rekli da je bila mirna tokom interakcije sa policajcima. Još uvek nije poznato da li je zadržana u policijskoj stanici ili upućena na psihijatrijsku ustanovu.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Ona je gola lutala ulicama LA

Podsetimo, kao i sada, glumica je i sama pozvala broj za hitne slučajeve dok je gola lutala ulicama Los Anđelesa. Bajns je potom odvedena u obližnju policijsku stanicu, gde je tim za mentalno zdravlje utvrdio da treba da bude pod psihijatrijskim nadzorom.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track