PRIJATELJICA ME ZAMOLILA DA JOJ POKLONIM 300 EVRA ZA VENČANJE! Zgranula sam se kada mi se javila, a evo i zašto: Da li je moguće?
Foto: Shutterstock

ovo je previše

PRIJATELJICA ME ZAMOLILA DA JOJ POKLONIM 300 EVRA ZA VENČANJE! Zgranula sam se kada mi se javila, a evo i zašto: Da li je moguće?

Žena -

Zamislite da vas zamole da date poklon za svečani događaj na koji niste ni pozvani. Ovaj neobičan potez napravio je par koji je 'osvanuo' na Redditu.

Jedna žena se požalila da je dobila poruku od prijateljice koju nije videla više od deset godina. Poslednji put su se čuli 2009. godine, pa se iznenadila kada joj se javila preko Fejsbuka. Istovremeno ju je obavestila da se udaje i da joj je potreban novac za medeni mesec.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Istovremeno je izjavila da ne može da je pozove na venčanje, ali može da učestvuje u donaciji za medeni mesec. Buduća mlada ju je pozvala da donira 300 evra, ako želi, kako bi ona i njen suprug otišli ​​na put.

- Nisam je videla niti razgovarala sa njom više od deset godina, mislila sam da je to nasumična poruka - rekla je žena, piše Metro. I u školi su bili površni drugari, ništa posebno, pa se iznenadila.

- Odgovorila sam čestitkom i rekla sam da sam donirala u njihovo ime u dobrotvorne svrhe - rekla je ona.

venčanje
foto: Profimedia

Pljusnuli su komentari - ljudi su smatrali da je takav zahtev pohlepa. Mnogi ističu da je to drsko i glupo i da ne možete samo da tražite od nekoga da pokloni, a da ne dođete na svadbu.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:11

Spektakularna veridba u parkiću u Žarkovu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track