VOJVOTKINJA SMRKUNTOG LICA NAKON ŠTO JOJ PROPAO UGOVOR OD 20 MILIONA DOLARA: Megan Markl TOP skockana u pretesnim pantalonama!
Foto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FOTO

VOJVOTKINJA SMRKUNTOG LICA NAKON ŠTO JOJ PROPAO UGOVOR OD 20 MILIONA DOLARA: Megan Markl TOP skockana u pretesnim pantalonama!

Pop kultura -

Megan Markl pojavila se juče prvi put u javnosti nakon što su ona i Hari raskinuli ugovr sa kompanijom Spotify, koji je vredna 20 miliona dolara. Vojvotkinja od Saseksa nije bila raspoložena, ali je zato ljubiteljima mode priredila užitak.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl primećena je kako odlazi na sastanak, razgovarala je preko telefona pa prošetala pored telohranitelja. Jednostavne pantalone pripijene uz telo, džemper sa prugama i šik baletanke odlično su modno rešenje za sam kralj varljivog proleća.

Megan Markl
foto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je nosila torbu modne kuće "Fendi", i čini se da nikada nije bila mršavija. Paparaci su uspeli i da je uslikaju u jednostavnoj bluzi nakon što je u jednom momentu skinula džemper.

Megan Markl i princ Hari objavili su prošle nedelje zajedno sa kompanijom Spotify da neće bit nastavka podkasta “Archetypes”. Ugovor su potpisali 2020. i od tada je emitovano samo 12 epizoda.

Šef globalne sportske strategije Spotify Bil Simons rekao je da su Megan i Hari lenji, a nazvao ih je i prevarantima, piše Page six. Ironično je dodao da je voleo da je prisustvovao sastanku na kojem je ugovor otkazan pa napomenuo da će se napit jedne noći kako bi preko Zuma otkrio kako je Hariju pomogao da dođe do ideje o podkastu.

Megan Markl
foto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi izvor rekao je za Page six da Spotify menja prioritete podkasta i da želi da se fokusira na poznate ličnosti koje privlače snažnu poruku, poput Alkesa Kupera, Daksa šeparda i Eme Čemberlejn. Nekoliko meseci pre oktazivanja ugovora pisalo se o velikom padu popularnosti Megan i Harija u Americi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track