ČUVENI VERENIK BISENIJE GAVRILOVIĆ DANAS JE NA ODGOVORNOJ FUNKCIJI U Porodičnom blagu bio veliki zavodnik, a evo kako sada izgleda
Foto: Printscreen/RTS youtube

evo čime se danas bavi

ČUVENI VERENIK BISENIJE GAVRILOVIĆ DANAS JE NA ODGOVORNOJ FUNKCIJI U Porodičnom blagu bio veliki zavodnik, a evo kako sada izgleda

Kultura -

Radosava Radeta Marjanovića srpska publika pamti kao velikog zavodnika Milorada Miću Jankovića iz popularne serije "Porodično blago", koji je glumio jednog od verenika Bisenije Bise Gavrilović, koju je igrala Vesna Trivalić.

Cela Srbija pratila je sa velikim interesovanjem kako će se rasplesti ljubavni trougao Kostadina Kokana Prodanovića, Miće i Bise, a Mića je posebno ostao upamćen kao neka vrsta probisveta, kockara i švalera, koji od Bise stalno odlazi, ali joj se i vraća.

Glumac Rade Marjanović završio je Pozorišnu akademiju u Beogradu, a pozorišnoj publici poznat je po raznim ulogama u "Ateljeu 212", "Narodnom pozorištu", "Pozorištu na Terazijama".

Veliku popularnost stekao je tumačeći epizodne i upečatljive uloge u serijama poput "Boljeg života", "Porodičnog blaga", "Stižu dolari", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba".

Mića Janković
foto: Printskrin/RTS

Ove godine je imenovan za vršioca dužnosti direktora "Pozorišta na Terazijama", a možemo ga videti i u komediji "Lako je Raletu". Kako je nedavno istakao na RTS-u, za "Pozorište na Terazijama" ima velike planove, a kako se dugo nije pojavljivao u javnosti, mnogi su komentarisali da se Rade Marjanović dosta promenio.

Glumac je uveliko zagazio u osmu deceniju života, a mnogi se pitaju kada je pre prošlo vreme od zavodnika Miće do uloge roditelja u novijim serijama.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:33

Vesna Trivalić zatvorila izložbu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track