DŽENIFER LOPEZ OBJAVILA FOTKU POTPUNO GOLOG BENA AFLEKA: Glumac kao od majke rođen u kupatilu, a zbog ovoga su SVIMA PALE VILICE
Foto: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ZGODAN DO BOLA

DŽENIFER LOPEZ OBJAVILA FOTKU POTPUNO GOLOG BENA AFLEKA: Glumac kao od majke rođen u kupatilu, a zbog ovoga su SVIMA PALE VILICE

Pop kultura -

Dženifer Lopez je na Instagramu objavila fotografiju golog Bena Afleka i mreže su se usijale! Džej Lo (53) je na ovaj način svom suprugu (50) čestitala Dan očeva, koji se u Americi slavio proteklog vikenda.

"Dan kada slavimo očeve! Srećan ti ovaj dan, tata, i svim tatama širom sveta. Volimo vas više nego što ćete ikada znati", napisala je Dženifer Lopez uz niz fotografija i snimaka koje je objavila.

Na prvoj slici, Ben izlazi ispod tuša, a u prvom planu su njegovi isklesani mišići i tetovaže na ramenima, zbog čije su savršenosti vilice pale milionima žena šisrom sveta.

Na ostalim fotografijama, par pozira na romantičnim selfijima. Džej Lo i Ben Aflek imaju romansu dužu od 20 godina. Prvo su se zavoleli 2002, pa verili 2004. godine, da bi potom raskinuli. Ponovo su dovedeni u vezu 2021. da bi potom priznali da su opet zaljubljeni, a venčali su se prošlog leta na čak dve ceremonije, u Las Vegasu i Džordžiji.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džej Lo iz prethodnog braka sa Markom Entonijem ima petnaestogodišnje blizance Emi i Maksa, dok Aflek sa bivšom suprugom Dženifer Garner ima kćerke Serafinu (17) i Vajolet (14), kao i sina Semjuela (11).

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track