SIN HJUA HEFNERA PRODAJE SVOJE SLIKE NA SAJTU ZA ODRASLE: Njegova žena van sebe, a kad čujete njegov BIZARAN RAZLOG, šokiraćete se
Foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Da li je moguće?

SIN HJUA HEFNERA PRODAJE SVOJE SLIKE NA SAJTU ZA ODRASLE: Njegova žena van sebe, a kad čujete njegov BIZARAN RAZLOG, šokiraćete se

Pop kultura -

Marston Hefner, sin pokojnog Hjua Hefnera vlasnika „Plejboja“, pre izvesnog vremena je počeo da objavljuje slike i snimke na sajtu za odrasle.

Iako oženjen, a žena se navodno protivi ovom njegovom poslovnom poduhvatu, Marston je otkrio da se na OnlyFans odlučio kako bi „finansirao kupovinu Pokemon karata i stripova“.

Marston Hefner
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Marston se na OnlyFans-u deklarisao kao biseksualac, a u intervjuu magazinu „Page six“ otkrio da njegova supruga, s kojom je stupio u brak prošle godine Ana Lambropulos, nije oduševljena odlukom naslednika Hjua Hefnera.

- Nije baš oduševljena činjenicom da sam na tamo, ali joj je važnije da ja pratim svoje snove i interese.

Marston Hefner
foto: Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marston je dodao da se ne bi bunio „kada bi Ana rešila da otvori nalog na platformi za odrasle“ i dodao „ako želi da ima otvorenu vezu, to je nešto o čemu mogu da razgovaraju“.

Na pitanje novinara koji je radio intervju o tome koliko je do sada zaradio novca, Marston je rekao „da će do kraja godine moći da kupi „Pokemon Trophy card“, koja košta 100.000 dolara.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

12:43

OVAKO SE PERE KRVAVI NOVAC Marković oštro nakon hapšenja Belivukove supruge: Do 2015. nisi imao ni da jedeš, a sad si MILIONER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track