DE NIROVA DECA NISU UPOZNALA SESTRICU KOJU SU NEDAVNO DOBILA: Glumac dobio 7. DETE, a evo zašto se braća i sestre još nisu videli
Foto: Profimedia

MNOGO IH JE

DE NIROVA DECA NISU UPOZNALA SESTRICU KOJU SU NEDAVNO DOBILA: Glumac dobio 7. DETE, a evo zašto se braća i sestre još nisu videli

Pop kultura -

Legendarni glumac Robert De Niro (79) nedavno je šokirao javnost slučajnim priznanjem da je dobio sedmo dete s Tifani Čen. Sada je poručio kako još uvek nije vreme da ga upoznaju ostala njegova deca.

Glumac trenutno učestvuje na Tribeca Film Festivalu u Njujorku, a na novinarsko pitanje jesu li njegove starije ćerke i sinovi upoznali novu ćerkicu, Džiju Viktoriju, on je rekao da još uvek nije pravi trenutak za to.

Robert de Niro
foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

- Ne još, ali će je upoznati, čekamo pravi trenutak, mnogo nas je, pa nas nije lako u isto vreme sve skupiti na jednom mestu - izjavio je, kako navodi Daily Mail.

Džija Viktorija rodila se početkom aprila, a glumac je tek prošlog meseca otkrio da je stigla na svet.

Podsetimo, u jednom intervjuu su ga pitali kako je biti otac šestoro dece, na šta je on ispravio voditelje i rekao da ih ima sedmoro.

Robert de Niro, Tifani Čen
foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Inače, glumac je otkrio i da je trudnoća bila planirana.

- Trudnoća je bila planirana. Kako možeš da ne planiraš tako nešto? - objasnio je De Niro na premijeri filma "About My Father".

Uz ćerku Džiju, Robert ima i ćerku Drenu (51), sina Rafaela (46), blizance Arona i Džulijana (27), sina Eliota (25) i ćerku Helen (11).

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track