DOBIO MILION DOLARA OD BIVŠE NA SUDU! Evo kako će Džoni Dep potrošiti ovaj BASNOSLOVAN novac: Podelio pare na PET DELOVA
Foto: Profimedia

evo gde će otići novac

DOBIO MILION DOLARA OD BIVŠE NA SUDU! Evo kako će Džoni Dep potrošiti ovaj BASNOSLOVAN novac: Podelio pare na PET DELOVA

Pop kultura -

Glumac Džoni Dep je tužio bivšu suprugu Amber Herd za klevetu iznesenu u autorskom članku koji je ona napisala za Vašington post, tvrdeći da je žrtva porodičnog nasilja, iako njega nije navela poimence. Herd je potom podnela kontratužbu.

Porota je presudila da Herd treba da plati Depu 10,4 miliona dolara, glumac bivšoj supruzi dva miliona, iako su oboje tražili mnogo veće sume.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia, Profimedia

Došlo je do sporazuma na sudu i Džoni je dobio milion dolara po zaključenju njihovog "okršaja" vezanog za klevetu. Ovu dramu između bivših supružnika u sudnici je pratio čitav svet. Mnoge zanima na koji način će glumac potrošiti ovaj novac koji je dobio od Amber.

Sud, Virdžinija, Džoni Dep, Amber Herd
foto: Printscreen/Youtube

Još u ono vreme, tamošnji mediji su isticali kako Džoni planira sve da da u humanitarne svrhe. Sada, prema rečima insajdera za "E!News", ispostavilo se da je to "tek delimično tačno" jer je on ustvari odabrao pet organizacija kojima će dati po 200.000 dolara. Među njima je i "Make a Film", s kojima je ranije sarađivao, a koji ispunjavaju želje teško obolelim mališanima tako što ih upoznaju s omiljenim glumcima, ali i piscima, producentima, te sa njima šalju u razne projekte.

Džoni Dep
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Drugi deo novca ide u ruke ljudima iz "The Painted Turtle", organizaciji koju je osnovao Pol Njuman, a koja deci s hroničnim, teškim oboljenjima pruža iskustvo kampovanja. "U miksu" je i "Red Feather", koji rade s domorodačkim zajednicama na stvaranju stambenih rešenja.

Još jedna "tura" od 200.000 ide i neprofitnoj organizaciji Marlona Branda ("Tetiaroa Society") koja finansira očuvanje, istraživanja i obrazovne programe za lokalne škole kako bi podstakli održivost ostrva, kao i "Amazonia Fund Alliance-u", grupi kompanija istog tipa koncentrisanih na zajednice širom Amazonije.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track