BIVŠA I SADAŠNJA SUPRUGA ČESTITALE BRUSU VILISU DAN OČEVA: Objavile do sada NEVIĐENE fotke slavnog glumca i njegovih NASLEDNICA
Foto: EPA / Will Oliver

foto

BIVŠA I SADAŠNJA SUPRUGA ČESTITALE BRUSU VILISU DAN OČEVA: Objavile do sada NEVIĐENE fotke slavnog glumca i njegovih NASLEDNICA

Pop kultura -

Prijatelji i porodica Brusa Vilisa, njemu u čast, na društvenim mrežama proslavili su Dan očeva.

Bivša supruga zvezde serijala "Umri muški", Demi Mur, i njegova sadašnja supruga, Ema Heming, u nedelju su na Instagramu odale počast glumcu kojem je nedavno dijagnostifikovana demencija.

- Zauvek sam zahvalna što si mi dao ove tri prekrasne devojke - napisala je Murova pored slatke crno-bele fotografije Vilisa koji pozira s njihovim ćerkama.

Poznata glumica je u braku sa zvezdom "Šestog čula" bila od 1987. do 2000, a roditelji su Rumer, Skaut i Talule. Prijateljski nastrojeni bivši supružnici takođe su nedavno postali baka i deka kada su njihova najstarija ćerka i njen partner, Derek Ričard Tomas, u maju dobili ćerku Luetu.

Osim Demi, Vilisova supruga također je napisala jednu dirljivu poruku.

- Dan očeva je vreme kada razmišljam o svom dubokom poštovanju koje imam prema Brusu dok ga gledam kao oca naše dece - napisala je 45-godišnja Hemingova uz fotografiju supruga i njihove 11-godišnje, a ujedno i najstarije ćerke Mabel.

- Ono čemu ih on uči, trajaće generacijama. Bezuvetna ljubav, dobrota, snaga, saosećanje, strpljenje, velikodušnost, otpornost - dodala je i poželela "srećan Dan očeva najboljem tati". Vilis i Hemingova su u braku su od 2009, a imaju i mlađu ćerku, devetogodišnju Evelin.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:20

Predsednica udruženja o leku za Alchajmerovu bolest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja