SVADBA ANĐELE JOVANOVIĆ I MIHAILA DUDAŠA SE NASTAVILA BAZENU: Mlada đuska u kupaćem kostimu, pokazala izvajano telo (VIDEO)
Foto: Instagram/_blejzmodesti

PROSLAVLJAJU ONOLIKO

SVADBA ANĐELE JOVANOVIĆ I MIHAILA DUDAŠA SE NASTAVILA BAZENU: Mlada đuska u kupaćem kostimu, pokazala izvajano telo (VIDEO)

Pop kultura -

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš venčali su se proteklog vikenda i napravili svadbeno veselje na velikom salašu u Krčedinu.

Nakon toga sportista i lepa glumica organizovali su žurku na bazenu na istom imanju. Svi su đuskali, nazdravljali, a definitivno je bila najveselija novopečena mlada, koja je igrala bez prestanka.

Anđela je, naime, na Instagramu podelila video na kom u kupaćem kostimu pleše pokraj bazena.

00:15

Anđela Jovanović posle glamurozne svadbe napravila žurku na bazenu

"Ovako lako", stoji u opisu videa objavljenom na Instagram storiju.

Inače, Anđela i Mihail u krugu najbližih jedno drugom su izgovorili sudbonosno "da", a veseli mladenci cele noći nisu prestajali da igraju, pa je lepa glumica u jednom momentu odigrala i trbušni ples. Međutim, to nije bilo sve, pa su za zvanice pripremili i plesnu tačku, u kojoj su pokazali šta umeju.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Printscreen Instagram

Mladenci su tako izveli interesantnu, energičnu koreografiju, koja je nagrađena velikim aplauzom, a putem Instagrama su podelili i kako su do jutra, kad su se gosti razišli, sa roditeljima pevali omiljene pesme.

Anđela jovanović, Gagi Jovanović
foto: Printscreen Instagram

Jovanovićeva je, inače, tokom svadbe doživela peh o kom se i te kako priča. Ona je usred venčanja, dok je nameštala venčanicu, istu podigla rukom, te su gosti mogli da vide donji veš koji je nosila. Peh je imala tik pred izgovaranje sudbonosnog "da", a trenutak nepažnje nije je omeo tokom prelepe ceremonije na kojoj su bili okruženi zelenilom sa svih strana.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:20

Anđela Jovanović igra trbušni ples

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track