VOJVOTKINJA IPAK OSTAJE BEZ TITULE NAJBOGATIJE INFLUENSERKE NA SVETU: Ništa od ugovora koji bi Megan Markl doneo milione
Foto: GP/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

DEMANTOVANE GLASINE

VOJVOTKINJA IPAK OSTAJE BEZ TITULE NAJBOGATIJE INFLUENSERKE NA SVETU: Ništa od ugovora koji bi Megan Markl doneo milione

Pop kultura -

Nakon što je Spotifaj otkazao njen potkast, počele su da kruže glasine da će Megan Markl potpisati ugovor s Diorom i postati njihovo zaštitno lice, a kako prenosi Daily Mail, vojvotkinja bi tako postala najbogatija influenserka na svetu, ipak glasine o tom ugovoru su opovrgnute.

Portparol Megan Markl i princa Harija rekao je da su tvrdnje neistinite, a izvor iz Diora dodao je da je su zbunjeni kako je uopšte došlo do takvih glasina, prenosi Page Six Style.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Ipak, s ugovorom ili bez njega, vojvotkinja od Saseksa velika je ljubiteljka brenda, pa je tako navodno na dan svog venčanja 2018. koristila samo Dior Beauty proizvode. Nosila je i Diorovu haljinu krem ​​boje tokom turneje po Maroku 2019. i beli kaput i šešir tokom kraljičinog platinastog jubileja 2022.

Isti brend nosila je i tokom krštenja sina princa Arčija 2019, ali i na sahrani kraljice Elizabete II.

Megan Markl
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Inače, nakon što joj je otkazan potkast, Megan se nedavno pojavila i prvi put u javnosti, a mnogi su komentarisali da vojvotkinja izgleda umorno i zabrinuto.

Inače, Hari i Megan su krajem 2020. godine potpisali unosan ugovor s divom za audiostriming za hosting i produkciju potkasta, čija se vrednost procenjuje na oko 25 miliona dolara.

Megan Markl
foto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izveštaji američkih medija sugerišu da kraljevski par nije uspeo da zadovolji referentnu vrednost produktivnosti koju zahteva Spotifaj, te stoga ne bi dobio punu vrednost ugovora.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track