"PROSULA JE MLEKO PO NAŠEM KREVETU I SENF SVUDA PO KUĆI" Slavnog glumca bivša MALTRETIRA, a sad i ćerka tražila ZABRANU PRILASKA
Foto: Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DRAMA NE PRESTAJE

"PROSULA JE MLEKO PO NAŠEM KREVETU I SENF SVUDA PO KUĆI" Slavnog glumca bivša MALTRETIRA, a sad i ćerka tražila ZABRANU PRILASKA

Pop kultura -

Glumac Joan Grifid optužio je bivšu suprugu, Alis Evans, da je napravila lažne Tviter naloge kako bi njega i njegovu novu devojku, Bjanku Volis, okarakterisala kao zlostavljače dece, piše Daily Mail. U sudskim dokumentima koje je Mail Online dobio na uvid, zvezda "Fantastične četvorke" navodi da je Evans, takođe glumica, vrištala na Grifida ispred njegove kuće u Los Anđelesu i nazvala ga "je*enim zlostavljačem" i "zlostavljačkim ku**em" ispred njihove 13-godišnje ćerke Eli.

Grifid takođe tvrdi da je Evans opet kršila trogodišnju zabranu prilaska, što je rezultiralo krivičnom prijavom, te da mu se koristeći trenutak kada mu je predavala decu, pokazivala, tačnije nije nosila donji veš. Ovi navodi nalaze se u dokumentima podnesenim Vrhovnom sudu u Los Anđelesu nakon što je pre nekoliko medelja Ela podnela zahtev za privremenu zabranu prilaska svom ocu i Volis.

Joan Grifid
foto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Taj Grifidov podnesak sadrži i tvrdnje da je Evans objavila "hiljade lažnih, pretećih i uznemirujućih objava" o njemu, da Elu školuje kod kuće, ali ga nije obavestila o tome, da se njegova bivša supruga meša u terapiju njihovih ćerki i da one propuštaju terapije. Ela je inače podnela zahtev za zaštitu od Volisinog uznemiravanja, s kojom je Grifid u vezi od 2021. Zahtev će se saslušati na sudu ovog petka. Zabrana prilaska zatražena je nakon incidenta u kući para u maju dok su Ela i njena devetogodišnja sestra Elsi bile u poseti.

Ova grozna porodična drama započela je kada je Grifid ostavio svoju tadašnju suprugu Evans 2021, nakon 14 godina braka i ubrzo zatražio razvod. Godinu dana kasnije zatražio je da se njegovoj bivšoj supruzi izda zabrana prilaska zbog nasilja u porodici, što mu je na kraju i odobreno, a ta zabrana sprečavala je Evans da spominje glumca na društvenim mrežama tri godine.

Međutim Grifid je u sudskim dokumentima rekao: "Na Tviteru je otvoren niz anonimnih profila na kojima su Bjanku i mene imenovali ‘zlostavljačima dece‘ i iznosili neverovatno klevetničke tvrdnje. Alis je mnogo puta pogrešila s ovim profilima, jasno dajući do znanja da su ‘anonimni‘ nalozi njeni. Alis je objavila hiljade lažnih, pretećih i uznemirujućih objava o meni na društvenim mrežama, a medijima je davala lažne i uznemirujuće izjave o meni", stoji u podnesku.

Elis Evans, Joan Grifid
foto: Profimedia

I Grifid i Evans traže starateljstvo nad decom, a oboje kažu i da nemaju novca. U medijima je Grifid takođe rekao da je Evans iskoristila Elu da zlostavlja njega i Volis.

U ključnom delu dokumenta Grifid govori o događaju, kada je prvi put odveo Elsi i Elu u svoj dom kako bi se susreli s Volis, u nameri da svi zajedno sednu i razgovaraju. Rekao je da je angažovao dr Gerija Legegnoksa, psihologa koji je dečji terapeut i trener roditeljstva, da mu pomogne s decom i njihovom predstavljanju Volis 26. maja.

Međutim, prvi susret prošao je katastrofalno. Njegova nova partnerka podsticala je devojčice da se igraju s njihovim psom Baba Berom, ali one su ga, tvrdi glumac, odgurnule nogama. Ela je zatim izvadila svoj telefon i napravila video obilazak imanja na Fejs Tajmu dajući svojim prijateljima negativan opis mesta.

"Ela je ušla u moju i Bjankinu spavaću sobu. Pošao sam za njom i zamolio je da prekine razgovor i sedne i porazgovara. Ponovila je da ne želi da bude tamo. Postajala je sve glasnija. Otišla je do frižidera i prosula mleko po našem krevetu. Nisam bio ljut, bio sam šokiran i nisam znao šta da radim", opisao je incident o kojem sada bruji ceo svet. Ela je tada napisala prostote senfom, rasprskala ga okolo i pri tome, kako stoji u podnesku, i dalje telefonirala.

Alis Evans
foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Opet nisam reagovao, nego sam pokušao da izgladim i kažem njoj i njenim prijateljima na Fejs Tajmu da to nije kul i da nije lepo. Postajalo mi je jasno da je Eli hitno potrebna pomoć zbog mentalnog zdravlja. Bjanka je stajala pored vrata vešernice. Ela je ispružila ruku kako bi gurnula Bjanku s puta i u isto vreme rekla: ‘Ne diraj me, je*eno go*no.‘ Bjanka je ostala smirena. Ela je zatim po mojoj glavi prosula zobene pahuljice", tvrdi Grifid.

Elina izjava u sudskim dokumentima koju je dala početkom meseca razlikuje se od očeve. Tinejdžerka tvrdi da joj je Volis zalupila vratima pred nosem i ostavila je u modricama dok je pokušavala da pobegne iz njihovog doma nakon žestoke svađe. Ali Grifid u svom iskazu kaže da je Ela zapravo gurnula ruku u vrata dok su se zatvarala.

Alis Evans
foto: Profimedia

"Dok sam bio u kuhinji i čistio pahuljice sa svoje kose i odeće, Bjanka me dozvala. Vidljivo je drhtala i bila je uznemirena. Rekla mi je da je Ela, kad je pokušala da zatvori ulazna vrata, gurnula ruku u vrata dok su se zatvarala. Rekla je da su deca pobegla iz kuće i da ih pratim", navodi.

Grifid je rekao da je pratio ćerke, ali Ela mu je viknula da će zvati policiju, a devojčice su potom istrčale kroz vrata garaže. Kada ih je sustigao, nastavlja, smejale su mu se i nastavile da beže. Na kraju ih je Grifid sustigao dok su ulazile u auto oca jedne od Elsinih prijateljica, čoveka po imenu Denis.

"Razgovarao sam s Denisom i dogovorili smo se da će odvesti devojke do Alisine kuće, a Bjanka i ja ćemo ga pratiti iza kako bismo bili sigurni da su stigle", izneo je svoju stranu priče glumac koji je u podnesku naveo i druge incidentne situacije koje je imao s ćerkom, ali prvenstveno s bivšom suprugom koju krivi za loš odnos i manipulaciju dece.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track