PIKE NA VENČANJE ROĐENOG BRATA DOŠAO SA NOVOM DEVOJKOM: Čuveni sportista veoma elegantan, Klara previše opuštena! (FOTO)
Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PIKE NA VENČANJE ROĐENOG BRATA DOŠAO SA NOVOM DEVOJKOM: Čuveni sportista veoma elegantan, Klara previše opuštena! (FOTO)

Pop kultura -

Bivši fudbaler Žerar Pike boravio je nedavno u Majamiju gde žive Milan i Saša, sinovi koje je dobio sa kolumbijskom pevačicom Šakirom. Vratio se u Španiju zbog svadbe brata, a šuška se da je on upravo na ovom događaju ozvaničio svoju veridbu sa Klarom (ili će to uskoro učiniti).

"Pike i Klara planiraju da se uskoro venčaju i pažljivo biraju datum kada će saopštiti da su se verili", rekao je izvor, piše Daily mail, a evo šta je Pike rekao o razvodu.

Džerard Pike
foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Možda venčanje Marka i Marije bude uvod u narednu svadbu u porodici.

Čuveni sportista bio je veoma elegantan na svadbi, kao i njegova devojka koja je doduše bila ležernije odevena. Nosila je haljinu koja prati liniju tela i izgleda da ispod odeće nije nosila grudnjak. Letnji model odeće nije loše rešenje za svadbe tokom najtoplijeg dela godine, mada se može oceniti i kao previše opušteno izdanje.

Pikeova majka koju je Šakira uporedila sa vešticom

Njegova majka Monserat Bernabeu odabrala je glamuroznije izdanje i zelena haljina bila je pun pogodak. O Monserta se dosta pisalo ranije i to zbog njenog odnosa sa sada već bivšom snajom Šakirom.

Džerard Pike
foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pikeova majka nije volela Šakiru od početka veze fudbalera i pevačice iz više razloga: zato što je Šakira 10 godina starija od Žerara i zato što nije iz Katalonije, piše "La Critica".. Snimak njih dve kako se raspravljaju na ulici izazvao je brojne komentare. Pričalo se da su se pretvarale u drugim prilikama da se slažu zbog dece Milana i Saše.

Saznalo se zatim da je Šakira koja je u Španiji živela u kući odmah do doma Pikeovih roditelja, u jednom momentu stavila na terasu lutku veštice i okrenula je prema kući Monserat Bernabeu sa jasnom porukom.

1 / 6 Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pike (35) koji nosi i majčino prezime, u vezi je sada sa 12 godina mlađom Klarom- možda će se zbog toga više dopasti njegovoj majci, a buduća snaja je pritom i iz Španije. Ovakve stvari ne bi trebalo da budu važne, ali Monserat izgleda jesu bitne.

Pikeov otac tražio kiriju od bivše snaje

Otac Žerara Pikea Žuan Pike Rovira takođe je bio na venčanju. I on je u lošim odnosima sa Šakirom od koje je tražio da plaća kiriju ukoliko odluči da sa decom ostane u kući u Španiji jer je ta vila u njegovom vlasništvu. Tu poruku poslao joj je preko advokata.

Šakira se nedavno sa decom preselila u Majami iz Barselone, nakon dužeg dogovaranja sa bivšim partnerom oko starateljstva nad sinovima. Šuška se duže vreme da je ona u vezi sa Luisom Hamiltonom.

Šakira i Pike bili su u vezi skoro deceniju i po, navodno su se razveli zbog njegove preljube a nagađalo se da je on nju varao i sa Klarom koja je radila u njegovoj kompaniji u PR sektoru.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track