ADEL USRED KONCERTA FANOVIMA POSTAVILA PITANJE O PODMORNICI TITAN: Mnogima se NIJE DOPALO! Da li je ovo bilo na mestu?
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia, Shutterstock

SVETSKA TEMA BROJ 1

ADEL USRED KONCERTA FANOVIMA POSTAVILA PITANJE O PODMORNICI TITAN: Mnogima se NIJE DOPALO! Da li je ovo bilo na mestu?

Pop kultura -

Adel je svojim obožavaocima postavila pitanje u vezi sa podmornicom Titan. I sama je ponudila odgovor, dok se mnogi pitaju da li je pitanje bilo uopšte na mestu.

Svetski poznata pevačica je na pre dva dana održanom koncertu u Las Vegasu pitala fanove da li bi se oni uputili podmornicom do olupina broda Titanik kao što su to uradili oni koji su se našli u podmornici Titan. Sprovela je anketu sa odgovorima "da" i "ne". Većina je rekla da ne bi, baš kao i sama Adel.

Ona je zatim pričala sa fanovima o odlascima u svemir, što sve češće čine milijaderi. I na to pitanje je bilo najviše negativnih odgovora, u koje je spadao i njen odgovor. Pevačica je rekla da je za nju previše zastrašujuća pomisao da neko rizikuje svoj život i spusti se podmornicom na ogromnu dubinu.

Pevačica je inače 30. rođendan organizovala sa tematskom proslavom "Titanik". Veoma je zainteresovana za teme o brodu koji je potonuo 1912. u Atlanskom okeanu.

Ocean Gate, podmornica, Titan
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podmornica Titan nestala je 18. juna dok se spuštala ka olupini broda Titanik, koja se nalazi 3.800 metara pod morem, u blizini obale Njufaunlenda u Kanadi. U podmornici su bili britanski milijarder, pilot francuske podmornice, pakistanski biznismen i njegov 19-godišnji sin i izvršni direktor "Oušn gejta", kompanije koja upravlja Titanom.

„Verujemo sada da su naš izvršni direktor Stokton Raš, Šahzada Davud i njegov sin Sulejman Davud, Hamiš Harding i Pol-Anri Naržole, nažalost izgubljeni“, saopšteno je prošlog četvrtka iz kompanije "Oušn gejt", preneo je BBC.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:10

OVA PODMORNICA JE BILA PREDVIĐENA DA IDE DO 1.300 METARA! Stručnjaci analiziraju: Kompanija je dala OVE ugovore, znala je rizik!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track