PRONAĐENI LJUDSKI OSTACI NA MESTU GDE JE NESTAO POZNATI GLUMAC: Pre pet meseci krenuo na planinarenje i tada mu se GUBI SVAKI TRAG
Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

OD JANUARA NI TRAGA NI GLASA

PRONAĐENI LJUDSKI OSTACI NA MESTU GDE JE NESTAO POZNATI GLUMAC: Pre pet meseci krenuo na planinarenje i tada mu se GUBI SVAKI TRAG

Pop kultura -

Izletnici su na planini Maunt Baldi u Kaliforniji pronašli ljudske ostatke i o tome obavestili šerifa okruga San Bernardino, saopštili su iz šerifovog kabineta, javlja Guardian. Na tom području je u januaru tokom planinarenja nestao slavni britanski glumac Džulijan Sends (65).

Džulijan Sends
foto: BritWeek Gala / Sipa Press / Profimedia

Nakon što se nije vratio, započela je potraga u kojoj su učestvovale desetine pripadnika spasilačkih snaga. Međutim, zbog lošeg vremena i leda, potraga je nakon nekoliko nedelja prekinuta i nastavila se kad su se uslovi poboljšali. Tražili su ga i helikopteri i dronovi, ali bez uspeha.

Sends je glumio u brojnim filmovima i serijama, a među njima su "24", "Smallville" i "Soba s pogledom". Živi u Los Anđelesu od 2020, a nedavno se pojavio u drami "Benediction" s kolegom Piterom Kapaldijem. Glumac ima suprugu i troje dece, a planinarenje mu je bio hobi.

(Kurir.rs/ Guardian)

Bonus video:

10:49

STARA PLANINA KRIJE PRAVO BLAGO! Da li ste znali OVO?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja