"NEKO BI ZBOG OVOGA MOGAO DA DOBIJE OTKAZ" Bijonse doživela PEH nasred koncerta! Zamalo SEVNULE GOLE GRUDI pred hiljadama ljudi
Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

UPS!

"NEKO BI ZBOG OVOGA MOGAO DA DOBIJE OTKAZ" Bijonse doživela PEH nasred koncerta! Zamalo SEVNULE GOLE GRUDI pred hiljadama ljudi

Pop kultura -

"Nakon ovoga, Bijonse je sigurno imala sastanak sa svojom ekipom i sigurno su mogle da se čuju grube reči", napisao je jedan pratilac pevačice koju je snalažljivost njenih plesača spasila od potencijalne nezgode s uskom haljinom, na nastupu u Hamburgu, u sklopu evropskog dela turneje Renaissance.

Tokom energične izvedbe pesme "Break My Soul", u blještavoj pink haljini s prorezima do bokova i na grudima, 41-godišnja pevačica zamalo je publici pokazala grudi.

Na snimku koju je na TikToku objavio jedan od gledalaca iz publike, vidi se kako je jedan od plesača koji je uočio problem "doplesao" ispred nje. Zaklonio ju je od pogleda publike taman toliko da Bijonse namesti haljinu. Les Twins, s kojima Bijonse dugo sarađuje čine Leri i Loren Burgos, svestrani umetnici i modeli. Ovi Francuzi su blizanci, toliko slični da je teško reći koji je od braće Burgos spasio stvar u Hamburgu.

"Čoveče, glatko je to izveo!", napisao je tiktoker u komentaru svoje objave koja je skupila više od milion lajkova, iako ga prati samo 6.700 ljudi.

"I sve u savršenom ritmu!", dodao je jedan komentator.

Haljina od sjajnog materijala koja se veže oko vrata ipak nikoga ne bi trebalo da košta posla, jer je dizajnerka autfita sama Bijonse. Pre nekoliko dana ona je objavila kako je kolekciju počela da radi pre više od godinu dana, kako je sva bila posvećena svemu oko turneje Renaissance. Inspiracija za kolekciju su joj bili famozni njujorški klub Studio 54, era diska i američki Bob Meki, dizajner i kostimograf koji je oblačio slavne žene poput Šer, Bete Midler, Doris Dej, Marlene Ditrih, Lajze Mineli, Merilin Monro, Dajane Ros, Tine Tarner i Barbre Strejsend...

Nije ovo prvi peh na ovoj turneji: početkom nedelje u video-klipu koji je brzo postao viralan, Bijonse se vidljivo naljutila na scenskog radnika. Odgurnula je ruku koju joj je pružio da bi joj pomogao da siđe s velikog srebrnog konja koji je deo scenografije na kraju nastupa. Amaterski čitači s usana zaključili su da je pevačica, nakon što je odmaknula mikrofon od usta, nezadovoljno promrmljala "O, moj Bože!". Nije jasno u čemu je bio problem i da li je trebalo da siđe ili ne. Međutim, nakon kraja pesme jedan od scenskih radnika odvukao je konja na kom je pevačica sedela s bine.

Na društvenim mrežama komentarisalo se kako je cela scena bila haotična, a jedan obožavatelj je rekao kako je pevačica "zaista prava profesionalka jer uspeva da nastavi da peva i pogodi sve te visoke tonove usred sve te zbrke".

"Tu bi moglo da bude otkaza!" komentarisao je drugi, ali jedino što je Bijonse uradila je bilo da se zahvalila svojoj ekipi "koja naporno radi" za sve što čine. Stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju Džudi Džejms za britanske je medije rekla kako je bila iskrena i kako "se na njenom licu nije mogao videti ni tračak ironije".

"Trudim se da zauzmem njen stav ‘šou mora da ide dalje‘ kada me naljute na poslu", duhovito je zaključio treći komentator nevolja na turneji koja se, nakon nastupa u Varšavi sledeće nedelje, seli iz Evrope u SAD.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

ŠTA STOJI IZA REKLAMA O KREMAMA KOJE POVEĆAVAJU GRUDI? Dr Stojanović otkrio pozadinu: Tu je samo profit, A OVAKO PECAJU LJUDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track