DRŽI GA NA KRATKOJ UZICI! Dok je jedna od NAJLEPŠIH manekenki prolazila pored Bekamovih, Dejvid povukao ČUDAN potez (FOTO)
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

ZA SVE KRIVI GRESI IZ PROŠLOSTI?

DRŽI GA NA KRATKOJ UZICI! Dok je jedna od NAJLEPŠIH manekenki prolazila pored Bekamovih, Dejvid povukao ČUDAN potez (FOTO)

Pop kultura -

Viktorija i Dejvid Bekam bili su među najzapaženijim zvanicama na reviji Žakemus u Parizu. Modni šou posmatrali su iz čamca kao i ostali gosti. A mnogi su primetili neobičan momenat kada je pored njih prošla Điđi Hadid koja je bila jedna od manekenki.

Slučajno ili ne, Dejvid Bekam koji je fotografisao ostale modele na reviji Žakemus, spustio je telefon dok je Điđi Hadi prolazila. A Viktorija Bekam zabeležila je kamerom hod manekenke po pisti.

Điđi Hadid
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetili su se neki da je Dejvid 2018. bio na meti skandala nakon što je u Parizu očarano gledao u Belu Hadid, sestru Điđi Hadid. Sa Belom se sreo mesec dana kasnije u Tokiju, gde su sedeli jedan pored drugog na reviji. Bekam je i pre toga "uhvaćen" kako radoznalo posmatra devojke u svom okruženju, otuda i komentari da mu je Viktorija zabranila da fotografiše Điđi.

Bela Hadid
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:45

Revija Suzane Perić na Nedelji mode u Parizu naslov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track