PAPARACO KURIRA U PARIZU! Farel na reviji s DIJAMANTSKIM naočarima, Tajga u čizmama na plus 30 stepeni! SVETSKA EKSKLUZIVA
Foto: Privatna arhiva, Michael TRAN / AFP / Profimedia

na licu mesta

PAPARACO KURIRA U PARIZU! Farel na reviji s DIJAMANTSKIM naočarima, Tajga u čizmama na plus 30 stepeni! SVETSKA EKSKLUZIVA

Pop kultura -

Pariz je bio epicentar svetskih selebritija u prethodnih nekoliko dana, jer se u tom gradu održala muška Nedelja mode za proleće-leto 2024. godine.

Jedna od najzapaženijih revija bila je modne kuće "Kenzo", a naš paparaco, koji se našao na licu mesta, uspeo je da zabeleži trenutak kada su pristigli muzičar Farel Vilijams, koji je sada i na poziciji kreativnog direktora muške kolekcije "Luj Vitona", kao i reper Tajga.

Farel vilijams, Tajga
foto: Privatna arhiva

Oni su na reviju brenda "Kenzo", na čijem je čelu Nigo, stigli pred sam početak defilea, na kome su predstavljeni modni trendovi za jači pol, i to za proleće i leto sledeće godine. Revija je održana na mostu na reci Seni, a iako je tog dana u Parizu bilo jako toplo, to njih dvojicu nije sprečilo da se obuku slojevito, i to u garderobu ovog brenda.

Tako je Farel nosio stilizovani kimono i kačket, dok je na licu imao i sunčane naočare "tifani" od nekoliko miliona dolara, a koje su za njega napravljene po specijalnoj narudžbini. Naočare su dekorisane sa 61 okruglim dijamantom težine preko 25 karata i četiri smaragda koji ih uokviruju sa svake strane. Sam okvir je napravljen od 18-karatnog zlata.

Farel vilijams, Tajga
foto: Privatna arhiva

Tajga, koji je poznat kao bivši dečko Kajli Džener, izabrao je oversajz kombinaciju od teksasa i čizme, što je mnoge šokiralo s obzirom na to da je tog dana u francuskoj prestonici bilo skoro 30 stepeni.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:53

Svetski poznati reper Tajga nastupio u Skoplju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track