MADONU HITNO ODVEZLI U BOLNICU! Našli je bez svesti, ćerka bila sa njom sve vreme...
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

kraljica popa

MADONU HITNO ODVEZLI U BOLNICU! Našli je bez svesti, ćerka bila sa njom sve vreme...

Pop kultura -

Madona je pronađena bez svesti i hitno je prebačena u bolnicu u Njujorku u subotu, ekskluzivno otkriva američki Page Six.

Madona
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oni prenose da je pevačica (64) bila intubirana najmanje jednu noć pre nego što joj je cev uklonjena i sada je budna i oporavlja se. Takođe je rečeno i da je njena ćerka Lurd Leon bila uz nju sve vreme.

Madonin dugogodišnji menadžer, Gaj Oziri, podelio je post na Instagramu u sredu da je njegov klijent "razvio ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj nezi".

Izvor kaže i da je kraljica popa sada "van intenzivne nege", a Oziri je objasnio u svom postu: "Još uvek je pod medicinskom negom. Očekuje se njen potpuni oporavak."

Ranije ove godine, Madona je najavila da će krenuti na turneju "Celebration" u čast 40. godišnjice njene muzičke karijere, ali zbog novonastale zdravstvene situacije, novi datumi koncerata će biti naknadno objavljeni, rekao je njen menadžer.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:23

GLUMICA ŽALI ZA OMILJENIM HOBIJEM! Ivana Dudić: Volim da jašem, a nisam odavno... Možda ću uspeti ovog leta u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track