FATALNO LEPA RUMUNKA POJAVILA SE BEZ VEŠA U SKANDALOZNO DRSKOJ HALJINI: Ne mora da bude gola da bi pokazala koliko je privlačna!
Foto: Tom Nicholson for Mediterrane Film Festival / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTO

FATALNO LEPA RUMUNKA POJAVILA SE BEZ VEŠA U SKANDALOZNO DRSKOJ HALJINI: Ne mora da bude gola da bi pokazala koliko je privlačna!

Pop kultura -

Glumica rumunskog porekla Madalina Dijana Gena godinama živi u Italiji, a sada se pojavila na svetskoj premijeri filma "Deep Fear", na Mediteranskom filmskom festivalu na Malti.

Ova glumica se na crvenom tepihu pojavila u skandaloznoj beloj haljini koja je imala izrez na bokovima, drugima i stomaku, a ispod koje nije imala donji veš. Ova haljina savršeno je istakla njene bujne obline i obradovala je njene fanove.

Madalina Dijana Gena
foto: Tom Nicholson for Mediterrane Film Festival / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova glumica, koja trenutno važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, se ne libi da svoju savšenu figuru pokaže i na društvenim mrežama. Te se na njenom Instagram profilu mogu da se naći veoma provokativne slike na kojima se vidi da ova Rumunka nema nijednu manu.

Ova lepotica zaokuplja pažnju jačeg pola, a zna se da je bila u vezi sa velikim holivudskim facama kao što su Leonardo Dikaprio i Džerar Batler, a trenutno uživa u vezi sa jednim teniserom.

Ona je otišla na meč bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, koji je jedan od bliskih prijatelja Novaka Đokovića, a ubtzo nakon toga počele su glasine da je baš on osvojio srce poznate glumice.

Madalina Dijana Gena
foto: Printscreen

Glasine su potvrđene, a njih dvoje sada uživaju u ljubavi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track