"MORAM NA TERAPIJE ZBOG NAPADA PANIKE!" Ammar Mešić progovorio o velikom PROBLEMU s kojim se suočava: Dobro je, živ sam!
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

otkrio sve

"MORAM NA TERAPIJE ZBOG NAPADA PANIKE!" Ammar Mešić progovorio o velikom PROBLEMU s kojim se suočava: Dobro je, živ sam!

Pop kultura -

Ammar Mešić nikad od svojih pratilaca na društvenim mrežama nije krio da boluje od napada panike i da već duže vreme redovno posećuje psihoterapeuta zbog privatnih problema.

Sad se glumac oglasio na Tviteru, pa se požalio da je doživeo tri napada za samo pola sata i da se uopšte ne oseća dobro.

Ammar Mešić
foto: Printscreen Instagram

- Bogo dragi, tri napada panike u pola sata. Dobro je, živ sam. Samo se nadam da je napad panike, a da mi se nije "slošilo". U*ro sam se ko grlica... Ko je prošao kroz ovo, znaće količinu straha. Idem na terapije, prija mi i radim na tome. Samo, moj mozak i dalje ne može da shvati da li je napad panike, koji će proći, ili mi je stvarno loše pa da zovem hitnu. Još kad usledi jedan za drugim, pa ti okupira misli, i te odvratne senzacije u grudima, užas... Baš, baš strašno - požalio se glumac.

Podsetimo, glumac je i ranije pričao da vodi bitku s napadima panike i da svi koji imaju slične probleme ne treba da se libe da potraže stručnu pomoć.

Ammar Mešić
foto: Printscreen/Instagram

- Instagram. Svi su srećni. Niko nema nijedan problem. A šta se zapravo krije u čoveku? Anksioznost? Problemi? Uvek se događa nekom drugom. Slabijem. Ne meni. A onda se desilo. Napad panike, koji ti oduzme kontrolu nad telom i nad mislima. Srećom, nisam bio sam. Nisi ni ti. Kad ti je pomoć potrebna, pitaj. Kad misliš da je potrebna nekom drugom, pitaj - napisao je Mešić i poručio svima da jedni druge pitaju kako su.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

01:29

AMMAR MEŠIĆ OTKRIO KAKO JE DOBIO ULOGU U IGRI PRESTOLA! Opisao iskustvo sa snimanja: SAMO OVO Srbiji fali da bude svetski nivo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track