ONI BI OVOG LETA MOGLI DA PRONAĐU LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Ova 4 horoskopska znaka čeka romansa o kojoj su mogli samo da maštaju
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia, Chris Robbins / Mood Board / Shutterstock Editorial / Profimedia

ASTRO PROGNOZA

ONI BI OVOG LETA MOGLI DA PRONAĐU LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Ova 4 horoskopska znaka čeka romansa o kojoj su mogli samo da maštaju

Zanimljivosti -

Ova četiri znaka Zodijaka imaju velike šanse da ovoga leta pronađu ljubav.

Nikad ne znate kada ćete upoznati osobu svog života.

Ponekad se ljubav rodi iz druženja, prijateljstva, a ponekad niotkuda, gotovo na prvi pogled. Leto kao takvo uglavnom je sinonim za uzbudljive romanse, a kako stvari stoje, četiri horoskopska znaka imaće posebnu sreću te su velike šanse da ove 2023. godine, u nadolazećim mesecima, upoznati onog pravog.

horoskop
foto: koi88 / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Rakovi, zvezde će vas ovog leta blagosloviti na ljubavnom planu. Početak leta označava početak vašeg rođendanskog meseca, a s njim dolazi i povoljan period za nova ljubavna poznanstva. Otvoreni ste, druželjubivi i spremni za nove avanture. Velike su šanse da ćete upoznati nekog posebnog.

Bik

Bikovi, planeta Venera je na vašoj strani ovog leta. Vaša prirodna odlučnost i strast doneće vam mnogo prilika kada je u pitanju ljubav. Takođe, vaša ljubav prema malim stvarima verovatno će privući pravu osobu u vaš život.

ljubavnici
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelac

Strelčevi, vaše putovanje u pronalazak ljubavi moglo bi započeti ovog leta. Jupiter, planeta sreće, uspeha i bogatstva, mogla bi vas uputiti prema nekome ko će obogatiti vaš život na načine koje niste očekivali.

Vaga

Vage, ovo leto će vam doneti ravnotežu na svim poljima pa tako i na ljubavi. Budući da vama vlada Venera, simbol ljubavi, velika je verovatnoća da ćete pronaći nekoga ko će vam doneti sklad i sreću za kojom tragate.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:09

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track